Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GORENJE GV66261

Zobraziť katalóg
GORENJE GV66261
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, A +++ / A, 13 súprav riadu, 5 programov, 5 teplôt, funkcia SpeedWash - možnosť skrátenia programu, tablety 3v1, Aquastop, TotalDry - automatické otváranie dverí, výšková nastaviteľnosť horného koša bez nutnosti výsuv, možnosť pripojenia na teplú vodu
Kód:  GORMY008 Produktové číslo:  568203 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV66261

Chcete mať vždy dokonale čistý riad, bez toho aby ste museli jeho umývaním tráviť drahocenný čas? Kúpte si vstavanú umývačku Gorenje GV66261, ktorá túto prácu urobí za vás. Umývačka patrí do energetickej triedy A + + + a hodí sa do priestorov širokých 60 cm. Veľa skvelých funkcií a programov poteší celú rodinu. Vysoký výkon je zaistený bezkomutátorovým elektromotorom PowerDrive, pričom však ostáva umývačka tichá a ekonomicky výhodná.

Hlavné prednosti:

  • Veľmi úsporná a tichá
  • Vysoký výkon
  • 5 praktických programov a program na umývanie dojčenských potrieb
  • Intuitívne ovládanie
  • Vhodná až pre 13 súprav riadu

Program aj pre dojčenské riady

Nemusíte si robiť starosti s rýchlym upratovaním riadu. Po dokončení umývacieho cyklu sa dvere umývačky samy pootvoria. Dochádza tak k prirodzenej regulácii vzduchu a všetok riad tak dokonale oschne zo všetkých strán.

Môžete si vybrať z piatich programov: Auto program, Intenzívne umývanie, ECO program alebo Oplachovanie a Rýchly program SpeedWash, ktorý zvládne kvalitne riad umyť do 20 minút. Vy tak máte čas na svoju rodinu a blízkych, zatiaľ čo umývačka robí všetku prácu za vás.

Program Extra hygiena ocenia najmä tí, ktorí majú doma malé dieťa. Riad je dodatočne opláchnutý studenou vodou, následne umytý vodou s teplotou 70 ° C a umývačka tak imituje proces sterilizácie. Týmto spôsobom sa odstráni 99,9% baktérií.

Prispôsobí sa vo všetkých ohľadoch

Umývačka sa vám vo všetkom dokonale prispôsobí. Do vstavených košov pohodlne naskladáte až 13 obedových súprav. Mechanizmus posuvných dverí umožňuje umiestnenie do akéhokoľvek typu kuchynskej linky. Vďaka vstavanému sifónu nehrozia ani medzery pod dverami. Intuitívne a jednoduché ovládanie zvládne úplne každý a vďaka funkcii AquaStop, ktorá v prípade vytečeniu zastaví prívod vody, sa nemusíte báť nechať umývačku bez dozoru.

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
56 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE GV66261 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GV66261.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií