Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Aplikace

GORENJE GV68260

Zobraziť katalóg
GORENJE GV68260
1,0 1 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A+++, 13 súprav riadu, hlučnosť 41 dB, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše a displej, výška 81.7 cm, šírka 59.6 cm, hĺbka 55.6 cm,
Kód:  GORMY010 Produktové číslo:  538914 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV68260

Plne integrovaná umývačka Gorenje GV68260 sa vďaka svojim skvelým funkciám stane neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti. Patrí do energetickej triedy A+++, takže je jej prevádzka maximálne ekonomická. Pojme až 13 súprav riadu. Vďaka technológii IonTech sa postará aj o nepríjemný zápach, ktorý môže z umývačky plnej špinavého riadu vychádzať. Aj napriek svojmu vysokému výkonu je veľmi tichá - hluk nepresiahne 41 dB! Úplne nastaviteľný interiér sa vám prispôsobí vo všetkých smeroch.

Hlavné prednosti:

  • Veľa skvelých programov vrátane programu na umývanie dojčenského riadu
  • Funkcia AquaStop zastaví prívod vody v prípade vytečenia
  • Veľmi tichá prevádzka vás nebude rušiť
  • Prehľadné a intuitívne ovládanie

Najrôznejšie programy pre celú rodinu

Po dokončení umývacieho cyklu nemusíte okamžite ponáhľať vyberať a utierať riad. Vďaka funkcii TotalDry sa samy pootvoria dvierka, aby mohla odísť para a riad bol usušený čerstvým vzduchom. Takto riad perfektne uschne zo všetkých strán.

Senzor čistoty vody ušetrí veľa energie. Mierne znečistený riad totiž bude umytý počas kratšej doby a s použitím menšieho množstva vody. Z programu Extra hygiena budú nadšení všetci rodičia malých detí. Vďaka dodatočnému oplachovaniu studenou a následne horúcou vodou dôjde k sterilizácii, ktorá zničí až 99,9 % baktérií.

Umývačka ponúka 5 programov. Ľahko si z nich vyberiete, či už potrebujete umyť ľahko znečistený riad alebo vydrhnúť zaschnutú špinu. Špecialitou je program SpeedWash, ktorý riad kvalitne umyje počas 20 minút.

Dokonalý prehľad po celú dobu umývania

Umývačka je vždy dokonale prehľadná. LED osvetlenie vysvieťuje vnútorný priestor, aby ste do nej mohli pohodlne ukladať riad aj v noci. Špeciálne svetlo v spodnej časti dverí umývačky vás zase bude neustále informovať o aktuálnom stave umývacieho programu. Budete mať vždy prehľad o tom, v akej fáze umývania sa umývačka nachádza alebo či je pripravená na ďalšiu várku riadu.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Vyhotovenie vhodné do kuchyne IKEA METOD, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
56 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE GV68260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GV68260.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií