AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

GORENJE GVSP165J

Zobraziť katalóg
GORENJE GVSP165J
5 4 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A+++, 16 súprav riadu, hlučnosť 45 dB, výška 81.7 × šírka 59.6 × hĺbka 55.6 cm
Kód:  GORMY020 Produktové číslo:  734849 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GVSP165J

Hľadáte cenovo dostupnú a pritom kvalitnú umývačku? Potom je vstavaná umývačka GORENJE GVSP165J pre vás ako stvorená. Vstavaná umývačka ponúka XXL priestor, ktorý pojme až 16 súprav riadu naraz. Obsluha umývačky GORENJE je veľmi jednoduchá a praktická a vnútorný priestor si možno prispôsobiť presne podľa svojich predstáv. GORENJE GVSP165J vám ponúkne AUTO programy a praktickú funkciu SpeedWash, vďaka ktorej môžete skrátiť program až na 15 minút. Benefitom vstavanej umývačky je moderná senzorová technológia, ktorá dokáže upraviť program umývania riadu na optimálnu spotrebu energie a vody. Ušetrí nielen váš čas, ale aj vašu peňaženku.


Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky GORENJE GVSP165J

  • XXL priestor umývačky GORENJE
  • Umožní vám umyť až 16 súprav riadu naraz
  • Umývačka GORENJE ponúka rýchly 20-minútový program
  • Vďaka funkcii SpeedWash môžete program skrátiť na rekordných 15 minút
  • Moderná senzorová technológia
  • Dvierka umývačky GORENJE GVSP165J sa automaticky po dokončení umývacieho cyklu mierne pootvoria
  • Horný kôš je vybavený farebnými pohyblivými prvkami, vďaka ktorým môžete sklopiť držiak pohárov
  • V spodnom koši možno nosníky ľahko sklopiť
  • Funkcia AquaStop automaticky zastaví prívod vody
  • Dokonca môžete umývačku pripojiť k horúcej vode (s teplotou max. 70 °C)
  • Oplachovací systém spolu s automatickou prevenciou proti upchatiu filtra

XXL priestor umývačky GORENJE

Vstavaná umývačka GORENJE GVSP165J ponúka dostatok priestoru pre všetok váš riad. Súčasťou umývačky sú 3 koše, ktoré vám umožnia umyť až 16 súprav riadu naraz. Obsluha je veľmi jednoduchá, a tak si môžete usporiadať váš riad presne podľa vašich predstáv. Umývačka GORENJE GVSP165J potom zaistí vynikajúce výsledky.




Umývačka GORENJE ponúka rýchly program

Určite to každý poznáme, že nie vždy stíhame presne podľa predstáv, a tak si pre vás umývačka GORENJE GVSP165J pripravila rýchly 20-minútový program, ktorý iste oceníte pri početnejšej návšteve. Vďaka funkcii SpeedWash môžete program skrátiť na rekordných 15 minút.



Rýchlejšie a efektívnejšie sušenie

Dvierka umývačky GORENJE GVSP165J sa po dokončení umývacieho cyklu automaticky mierne pootvoria. Vďaka tomu môže zvyšková para uniknúť z útrob zabudovateľnej umývačky a následné sušenie je tak rýchlejšie a efektívnejšie. Zároveň však šetríte nielen čas, ale aj energiu.



Prispôsobte si vnútorný priestor umývačky GORENJE

Horný kôš zabudovateľné umývačky GORENJE GVSP165J je vybavený farebnými pohyblivými prvkami vďaka ním môžete sklopiť držiak pohárov. Výšku horného koša môžete ľahko nastaviť takže pohodlne uložíte veľké hrnce i taniere. Pre príbory je pripravená špeciálna zásuvka, ktorá zaistí, že budú príbory umiestnené oddelene tak, aby nedošlo k ich poškriabaniu a mohli lepšie vyschnúť.

Umývačka sa prispôsobí vašim predstavám

Benefitom umývačky GORENJE GVSP165J je moderná senzorová technológia, ktorá dokáže upraviť program umývania riadu na optimálnu spotrebu energie a vody. Je jedno či budete potrebovať umyť sklo či špinavé hrnce, pretože všetko zvládnete vďaka optimalizácii všetkých fáz umývacieho cyklu. Umývačka riadu GORENJE môže ukončiť program v priebehu jednej hodiny. To znamená, že pri plnom zaťažení umývačky špinavým riadom budete mať riad dokonale čistý a suchý oveľa rýchlejšie.

Bezpečnosť na prvom mieste

Umývačka GORENJE GVSP165J je vybavená ďalšou užitočnou funkciou, ktorá sa stará o vašu bezpečnosť. Funkcia AquaStop zabezpečí, že môžete nechať umývačku v prevádzke cez noc či úplne bez dohľadu. V prípade, že by došlo k úniku vody či zatopeniu, funkcia AquaStop automaticky zastaví prívod vodyČerpadlo potom vypumpuje vodu z nádrže umývačky von. Táto funkcia zostáva aktívna počas celej doby životnosti umývačky GORENJE. Dokonca môžete umývačku pripojiť k horúcej vode (s teplotou max. 70 °C). To znamená, že tým výrazne skrátite čas trvania programu a znížite spotrebu energie umývačky. Ďalšou výhodou je oplachovací systém spolu s automatickou prevenciou proti upchatiu filtra.


vestavny spotrebice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kúpili sme túto umývačku riadu, no máme problém s automatickým otváraním dvierok. Keď pustíme krátky, 7-minútový program, dvere sa automaticky otvoria, no pri pustení klasického programu (používame eco 55°) sa po skončení dvierka neotvoria (iba sa zacvakne ten cuplík, čo dvierka drží, no neotvoria sa). Ako môžeme tento problém vyriešiť?

Dobrý deň, je možné používať aj tekuté tablety na umývanie (typu Jar kapsúl) riadu?

Dobrý den měl bych dvě otázky.. Dá se dokoupit čelní kryt od dvířek? Bohužel naše dvířka od linky nepasuji. Druhá otázka je dvířka od myčky se pořád sami díky pružinam zaviraji a vkládání nádobí je tak dost nepohodlné. Děkuji za odpověď

Dobrý den, jak dlouhý maximálně může být odpadní hadice. Mám to cca 220 cm. Děkuji.

Dobrý den, zakoupila jsem si tuto myčku a hned po rozbalení jsem zjistila, ze dvířka se okamžitě zavírají zpět, nevydrží déle otevřené, čímž nemám možnost nádobí uložit dovnitř, aniž bych dvirka neudržela. Je to výrobní chyba? Děkuji za informaci.

Dobrý den, dneska jsem si přivezl myčku a nějak nemůžu zjistit jak zůstanou dvířka myčky otevřené? Stále se zavírají a nepřišel jsem na to co s tím, nebo to budu muset neustále dvířka držet nohou otevřené? děkuji

dobry den, jaky ma mycka motor?

Proč se tato myčka objevuje kategorii úzké myčky do 45 cm s rozměry výška 81,7 × šířka 59,6 × hloubka 55,6 cm?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, budu si kupovat vestavěnou myčku. Má otázka zní jak poznám, že domyje krom toho, že vyskočí dvířka? Četl jsem prý svítí červené světýlko, ale tu jsem se nic nedočetl předem děkuji za odpověd.

Dobrý den, myčku máme tyden a je skvěle tichá. Ale nesvítí žádná kontrolka, že se myje. Dá se to někde nastavit? Děkuji za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k GORENJE GVSP165J
Príslušenstvo pre GORENJE GVSP165J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GVSP165J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE GVSP165J.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií