AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gorenje MMC700W

Zobraziť katalóg
Gorenje MMC700W
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 700 W, kovové vnútorné prevody, plastový plášť, objem misy 4 l, 6 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou nadstavec na mixovanie, hnetací nástroj a šľahacia metla, hmotnosť 4,7 kg, rozmery 30,4 × 34,5 × 21,5 cm (V׊×H), biela farba
Kód:  GORKR882 Produktové číslo:  663554 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje MMC700W

Prestaňte sa báť náročných receptov a experimentujte s novým kuchynským robotom Gorenje MMC700W. Disponuje motorom s príkonom 700 W pre spoľahlivé a rýchle spracovanie aj zložitejších surovín. Intenzita motora sa dá ľahko usmerňovať v rozsahu 6 možných úrovní, a tak budete schopní pripraviť akékoľvek jedlo nezávisle na ingredienciách. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy sa počas miešania surovín hlava robota a miešací nadstavec pohybujú v opačnom smere proti sebe, vám robot zaručí skvelý výsledok. Pre pohodlné spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený priestrannou misou s objemom 4 l., ktorá je ideálna aj pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho hlavné prednosti patria plynulá regulácia otáčok. Vzhľad kuchynského robota GORENJE podčiarkuje biela farba.

Kuchynský robot Gorenje MMC700W ...

Hlavné vlastnosti kuchynského robota Gorenje MMC700W

  • Kuchynský robot GORENJE je skvelý pomocník pri príprave pokrmov
  • Je osadený motorom s príkonom 700 W
  • Vyberať môžete zo 6 rýchlostí
  • Perfektné spracovanie cesta pomocou planetárneho miešania
  • Objem misy je 4 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • S plynulou reguláciou otáčok umožní ľahké prispôsobenie pracovného tempa na mieru vašim potrebám
  • Dizajnové stvárnenie podčiarkuje biela farba

Funkcie kuchynského robota Gorenje MMC700W

S kuchynským robotom GORENJE sa stanete odborníkom na pečenie a varenie. Môžete s ním ľahko vyšľahať vajcia, bielky, šľahačku a penu. Zvládne vyšľahať polevy, krémy a náplne. Zhotoví všetky ľahké cestá a starostlivo ich prepracuje, aby boli nadýchané a mäkké na dokonalé pečenie koláčov. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy jednoduchšia. Pripraví cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky.

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota GORENJE

Kuchynský robot Gorenje MMC700W je skvelý kuchynský nástroj, ktorý sa hodí pre teplú aj studenú kuchyňu. Plynulá regulácia otáčok kuchynského robota zaistí jednoduché nastavenie pracovného tempa podľa vašich požiadaviek. Kuchynský robot GORENJE sľubuje uľahčenie prípravy všetkých možných pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota GORENJE

Medzi príslušenstvo robota patrí nadstavec na mixovanie, hnetací nástroj a šľahacia metla. Vďaka tejto veľkorysej výbave kuchynský robot Gorenje MMC700W výborne zastane prácu hneď za niekoľko samostatných prístrojov, a tak vám citeľne ušetrí peniaze, miesto v kuchyni aj drahocenný čas.

Materiál plášťa:

plast

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

30,4 × 34,5 × 21,5 cm (vך×h)

Hmotnosť:

4,7 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Nadstavec na mixovanie, Hnetací nástroj, Šľahacia metla Hotovo!
Objem misy
4 l Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Plast Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
21,5 cm Hotovo!
Šírka
34,5 cm Hotovo!
Výška
30,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje MMC700W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje MMC700W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje MMC700W.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií