PET AD homeoffice

Gorenje N 6X2 NMX

Zobraziť katalóg
Gorenje N 6X2 NMX + 15 rokov záruka na kompresor po registrácii
4,2 16 hodnotení
Chladnička výška 185 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 222 l, objem mrazničky 85 l, mraznička dole, hlučnosť 42 dB, klimatická trieda N, SN, ST a T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, displej, ionizátor, led osvetlenie, nofrost, samoodmrazovacia mraznička, super mrazenie a ventilácia, výška 185 cm, šírka 60 cm, hĺbka 64 cm, hmotnosť 67.5kg,
Kód:  FBC230a Produktové číslo:  N6X2NMX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje N 6X2 NMX

vypnuté
Gorenje RK 6193 LX

Potraviny dlhšie čerstvé

Moderná a technologicky vyspelá kombinovaná chladnička s pekným dizajnom vyniká skvelým pomerom výkonu a ceny. A predovšetkým šetrí vašu peňaženku, pretože patrí do energetickej triedy A++. Samotný vzhľad chladničky v antikorovom a sivom vyhotovení bude dizajnovou ozdobou všade, kde ju postavíte. S celkovým čistým objemom 307 litrov (222 litrov chladiaca časť a 85 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu.

O komfortné používanie spotrebiča sa stará praktická antibakteriálna IonAir technológia, ktorá celý priestor chladničky pomáha udržiavať v hygienickej čistote. Samozrejmosťou je aj vnútorné osvetlenie, funkcia automatického odmrazovania chladničky a ďalšie výhody.


Dostatok úložného priestoru

V chladničke je možné uchovať až 222 litrov potravín na 3 sklenených policiach a v jednej praktickej zásuvke s veľkosťou XXL. Na uloženie fliaš je k dispozícii praktický držiak. Ďalší úložný priestor poskytujú priehradky na dverách chladničky, kam ľahko uskladníte drobné potraviny.


Pohodlné ovládanie

Obsah chladničky je dokonale prehľadný vďaka efektívnemu LEDkovému osvetleniu. Ionizátor vzduchu udržuje v chladničke prirodzenú a čistú mikroklímu a tiež zabraňuje tvorbe a množeniu baktérií. Všetky nastavenia sú dostupné elektronickým ovládaním na dverách chladničky.


Dokonalý vetrací systém

Účinný ventilačný systém MultiFlow 360 ° aktívne vyrovnáva vzdušnú vlhkosť a teplotu vo vnútri chladničky. 14 ventilačných dýz sa stará o rovnomernú distribúciu vzduchu na každej polici. Celkovo tak vytvára ideálne prostredie na zachovanie dlhodobo čerstvého jedla.


vypnuté
Technológia IonAir

Zdravé prostredie pre vaše potraviny

Technológia IonAir udržuje prírodnú mikroklímu vďaka neustálemu prísunu záporne nabitých iónov, ktoré odstraňujú zápachy, baktérie a vlhkosť, čím vytvára zdravé prostredie na uchovanie potravín.

vypnuté
CrispZone s HumidityControl

Vždy čerstvé ovocie a zelenina

Chladnička je vybavená veľkou zásuvkou CrispZone na ukladanie ovocia a zeleniny. Navyše je možné systémom HumidityControl jednoducho regulovať vlhkosť vo vnútri zásuvky a uchovať tak potraviny dlhšie čerstvé.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
307 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
307 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
5 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
67,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tato lednice má 2 termostaty? Děkuji

Zdravím jaký dárek můžu využít na slevu 3999??k lednici Goranje díky? ?

Dobrý den, mám zájem o tuto ledničku a chtěl jsem se zeptat jak je to konkrétně s možností získat dárek v hodnotě až 3999,- Kč. Úplně konkrétně se mi jedná o sadu hrnců...Je možnost ji získat když si koupím tuto ledničku? Děkuji za info.

Dobrý deň, ak si zakúpim, už používanú chladničku s označením ¨kúpiť zánovné¨,platí 15 ročná záruka na kompresor? A príde si pri možnej reklamácii prebrať poškodený tovar váš kuriér?

Dobrý den, máte na skladě variantu s otevíráním dveří s panty na levé straně? Dále bych se chtěl zeptat, jaké rozměry má balení, v které mi lednice bude doručena (kvůli výtahu)? Děkuji

Dobrý den. Je tato lednice stejné barvy jako tato? https://www.alza.cz/gorenje-r6192lx-d5263881.htm Chtěla bych je mít vedle sebe a chci aby to k sobě na 100%sedělo Děkuji Aneta

Proč píšete garance nejnižší ceny a na MALLU ji mají za 10 990 Kč

Dobrý den, hloubka je včetně kompresoru? Děkuji za odpověď M.

Dobry den, hloubka lednice je vcetne madla, nebo bez něj. Děkuji za odpověď. j. Šmídová

Dobrý den, již čtvrtý den lednice hlasite hučí, resp. vrní. Pokud se otevřou dveře, hučení přestane a po jejich zavření lednice spustí nanovo. Mohla bych se zeptat co lednici schází a jak tento nepříjemný a hlasitý zvuk odstranit? Lednici máme cca 1měsíc. Děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Gorenje N 6X2 NMX
Príslušenstvo pre Gorenje N 6X2 NMX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE N 6X2 NMX . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE N 6X2 NMX.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií