AD homeoffice Aplikace

GORENJE NRK6192CBK4

Zobraziť katalóg
GORENJE NRK6192CBK4
5 1 hodnotení
Chladnička výška 185 cm, energetická trieda A++, objem chladničky 222 l, objem mrazničky 85 l, mraznička dole, hlučnosť 42 dB, klimatická trieda N a T, počet políc chladničky 4, počet priehradiek mrazničky 3, Nofrost, výška 185 cm, šírka 60 cm, hĺbka 64 cm, hmotnosť 67.5 kg,
Kód:  GORCHL114 Produktové číslo:  731469 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE NRK6192CBK4

Chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 v čiernom dizajne sa hodí do každej domácnosti, pretože ponúka dostatok priestoru ako v chladiacej, tak aj v mraziacej časti. Využiť môžete hneď niekoľko praktických funkcií, ako je napríklad funkcia EcoMode, ktorá šetrí energiu a vašu peňaženku alebo funkcia Multiflow 360°, ktorá zaisťuje dokonalé prúdenie vzduchu. V chladničke GORENJE NRK6192CBK4 nájdete praktickú CrispZone zásuvku slúžiacu na uchovanie ovocia azeleniny. XXL Spacebox v mraziacej časti chladničky nájde svoje uplatnenie na jednoduché uloženie objemných potravín.



Kľúčové vlastnosti kombinovanej chladničky s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4

  • Technológia MultiFlow 360°
  • NoFrost Plus zabraňuje hromadeniu ľadu a námrazy
  • Chladnička je vybavená LED osvetlením
  • Technológia IonAir má za úlohu ničiť baktérie
  • AdaptTech technológia
  • Dostatok úložného priestoru
  • XXL SpaceBox zásuvka
  • Funkcia EcoMode šetrí energiu
  • Praktická funkcia FastFreeze na rýchle zmrazenie

Pokročilé vetranie kombinovanej chladničky GORENJE NRK6192CBK4

Chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 je vybavená pokročilým vetracím systémom MultiFlow 360°, ktorý zabezpečuje vďaka 14 vetracím otvorom, trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu vo vnútri chladničky tak, aby si každá polica udržala stálu teplotu.

Technológia NoFrost Plus

Mraziaca časť chladničky GORENJE NRK6192CBK4 je vybavená chladiacim systémom, ktorý zabraňuje hromadeniu ľadu a námrazy, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku. V chladničke sa udržuje ideálna mikroklíma na uchovanie čerstvosti potravín, zatiaľ čo v mraziacej časti sa cirkulácia ionizovaného vzduchu stará o to, aby nedochádzalo k vysychaniu jedla.



Mikroklíma chladničky pre dlhšiu trvanlivosť a čerstvosť potravín

Nová generácia chladničiek GORENJE sa pýši svojou kvalitou, zdokonalenými materiálmi, elegantným dizajnom, zlepšenými policami a špičkovými funkciami, ktoré sa postarajú o čerstvosť vašich potravín. Technológia IonAir má za úlohu ničiť baktérie vnútri chladničkyGORENJE NRK6192CBK4, a tým zároveň predlžuje trvanlivosť a čerstvosť vašich potravín, takže nimi nebudete zbytočne plytvať. IonAir dokonca zariadi, že neucítite žiadny zápach z aromatických potravín. AdaptTech technológia je úplne inovatívna a jedinečná na trhu. Ide o vysoko inteligentný systém senzorov, ktoré sledujú návyky používateľov a udržujú konštantnú teplotu prevytvorenie optimálnej klímy vnútri kombinovanej chladničky s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4.

Dostatok úložného priestoru

Chladnička GORENJE NRK6192CBK4 disponuje veľkým úložným priestorom, ktorý bohato vystačí aj pre početnejšie rodiny. Dokonca budete mať dostatok priestoru pre veľké sklenené či plastové fľaše. Aby ste mali potraviny na svojom mieste, bude sa vám hodiť zvláštny držiak, ktorý potraviny udrží tak, aby sa pri otváraní alebo zatváraní dverí nepohybovali. Súčasťou chladničky je tiež praktická CrispZone zásuvka, ktorá patrí medzi najväčšie zásuvky v chladničke, aprimárne slúži na uchovanie ovocia a zeleniny.



XXL SpaceBox zásuvka

Chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 má v mraziacom priestore najväčšiu zásuvku XXL SpaceBox. Vložiť do nej môžete objemné potraviny ako mäso, torty, pizze či pečivo.



Funkcia EcoMode šetrí energiu

Premýšľate nad tým, ako ušetriť počas toho, ako ste na dovolenke alebo nie ste dlhší čas doma? Chladnička GORENJE NRK6192CBK4 ponúka funkciu EcoMode, ktorá sa postará o úsporu energie. Vďaka tomu, že sú dvere chladničky otvárané menej často alebo vôbec, udržiava program EcoMode optimálnu teplotu a tým šetrí energiu.

Praktická funkcia FastFreeze

Kombinovaná chladnička s mrazničkou GORENJE NRK6192CBK4 ponúka funkciu FastFreeze, ktorá slúži v mrazničke na rýchle zmrazenie novo vložených potravín. Teplota sa automaticky zníži na -24 °C a nasledujúcich 50 hodín zostane konštantná.


Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
307 l Hotovo!
Klimatická trieda
N, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
185 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
64 cm Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
4ks Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
3ks Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
307 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
5 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Čierna Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
185 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
67,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je možné změnit otevírání dveří lednice na druhou stranu? Potřeboval bych panty na levé straně. Děkuji za odpověď, Hoďák

Dobrý deň, prosím jedná sa o čiernu matnú alebo lesklú? Ďakujem

Diskusia a poradňa k GORENJE NRK6192CBK4
Príslušenstvo pre GORENJE NRK6192CBK4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK6192CBK4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE NRK6192CBK4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií