Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gorenje ORB152X-L

Zobraziť katalóg
Gorenje ORB152X-L
Chladnička – retro, 154cm, A++, objem chladničky/mrazničky 229/25l, hlučnosť 40dB, technológia IonAir, Fresh Zone, CrispZone s HumidityControl, DynamiCooling, mraziaca kapacita 2kg/24h, ľavé otváranie dverí, farba sivá metalíza
Kód:  GORE001o Produktové číslo:  ORB152X-L Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje ORB152X-L

Značková a veľmi dizajnová chladnička, ktorá je zaradená v úspornej triede A++. Chladničky Gorenje z radu Retro Collection ponúkajú širokú škálu farebných variantov, optimálne skladovacie priestory a veľa ďalších vlastností, ktoré od špičkového spotrebiča očakávate.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívne farebné vyhotovenie v sivej metalíze
  • Dokonalý vetrací systém DynamiCooling
  • Príjemné LED osvetlenie
  • Ľavé otváranie dverí
  • Optimálny skladovací priestor
  • Hlboká polica na fľaše vo dverách

Vždy čerstvé potraviny

Povedzte dosť pokazenému jedlu. Technológia IonAir zabezpečí prírodné prostredie tým, že neustále dodáva záporne nabité ióny do priestoru chladničky. Tým vytvára to najzdravšie prostredie na ukladanie potravín, ničí väčšinu baktérií  vnútri spotrebiča, odstraňuje zápachy a tiež zabezpečí optimálnu úroveň vlhkosti. Vďaka tomu zaručene predlžuje trvanlivosť a čerstvosť potravín.

O stabilnú a rovnomernú teplotu v priestore chladničky sa stará vetrací systém s ventilátorom novej konštrukcie. Ten zabezpečí trvalú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu. V spojení s technológiou IonAir tento systém vytvára to najzdravšie prostredie pre potraviny uložené v chladničke.

Optimálne úložné priestory

Chladnička vám poskytne množstvo úložného priestoru. Iste oceníte hlbokú policu pre fľaše vo dverách, ktorá pojme veľké fľaše do objemu až 2,5 litra. Ďalej pre zeleninu a ovocie ponúka chladnička veľkú zásuvku, ktorá disponuje systémom HumidityControl. Ten vám umožní nastavovať úrovne vlhkosti vnútri zásuvky a tým tak udržať zeleninu a ovocie dlhšie čerstvú a sviežu.


Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN, N, ST, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Dizajn
Retro Hotovo!
Výška
154 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké retro chladničky
» Všetky retro chladničky s mrazničkou
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou hore
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje ORB152X-L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE ORB152X-L.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií