AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Gorenje Plytký plech 60 cm

Zobraziť katalóg
Gorenje Plytký plech 60 cm
5 10 hodnotení
Plech na pečenie – pre modely vstavaných rúr (MBO, MBC, VT, VTZ) a sporákov, šírka 60cm, rozmery 456×360mm
Kód:  FBV4002a Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje Plytký plech 60 cm

Plytký plech na pečenie Gorenje je určený pre modely vstavaných rúr MBO, MBC, VT, VTZ Mora a sporákov Mora, ktoré majú šírku 60 cm. Plech je vyrobený z kvalitného materiálu a jeho rozmery sú 45,6 × 36 cm. Vďaka hladkému povrchu sa plech veľmi dobre udržiava.

Plytký plech je nevyhnutný pre každú gazdinku, ktorá pečie. Či už zvolíte pečenie slaného pečiva alebo sladkých koláčov, budete milo prekvapení jednoduchou údržbou tohto plechu. Plech má nízke okraje, preto nie je vhodný na pečenie dobrôt z tekutých ciest.

Tento plech sa dá využiť na zapekanie v zapekacích misách a formách ako podložka na ľahšie vyťahovanie foriem z rúry. Výborne sa osvedčuje pri zapekaní pečiva, zabraňuje prepadávaniu odrobiniek na vykurovacie telesá a ich znečisťovaniu. Pre dokonale jednoduchú a rýchlu údržbu plechu použite pri pečení papier na pečenie!

Farba:

Čierna

Rozmer:
456 × 360 mm

Parametre a špecifikácia

Typ
Plytký Hotovo!

Typ

Typ
Plytký Hotovo!
Poznámka:
» Všetky plechy na pečenie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje Plytký plech 60 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje Mělký plech 60cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Backblech Gorenje Flachblech 60cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Backblech Gorenje Flachblech 60cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje sütőlemez 60 cm.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií