AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Gorenje S 400 W

Zobraziť katalóg
Gorenje S 400 W
Elektrický sekáčik 400 W, nádoba 0,5 l, veko s tesnením
Kód:  EAV4402a Produktové číslo:  S400W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje S 400 W Predaj skončil

Gorenje S 400 W

Sekáčik Gorenje S400W s doplnkami na mixovanie a miešanie nie je len výkonný aparát, je to doslova pomocná sila do vašej kuchyne. V jednom prístroji získavate nielen univerzálny sekáčik na drvenie a oslabenie takmer akýchkoľvek druhov surovín, ale aj ideálneho pomocníka na miešanie či rýchly a výkonný mixér. Nádoba sekáčika je vybavená kvalitným tesnením, čo umožňuje spracovanie surovín akejkoľvek konzistencie. So sekáčikom tak vytvoríte skutočný kulinársky zážitok pre seba i svojich blízkych, a to so značnou úsporou času i riad. Nádobu sekáčika navyše môžete umývať v umývačke riadu, čo šetrí váš čas pre svoju rodinu.

Parametre sekáčika

  • Rozmery (v × š × h): 21,8 × 19,4 × 15 cm
  • Farba: biela
  • Hmotnosť: 1,7 kg

Záruka kvality

Značka Gorenje prenikla na svetový trh už pred viac ako päťdesiatimi rokmi. Od tej doby sa produkty značky Gorenje úspešne držia na vrchole rebríčka spoľahlivosti a kvality a tešia sa veľkej obľube medzi používateľmi všetkých vekových i záujmových skupín. S rovnakým nasadením, s akým sa vývojári značky Gorenje venujú zdokonaľovaniu vyrábaných spotrebičov, bol navrhnutý aj sekáčik S400W, ktorý v sebe snúbi vysokú kvalitu, funkčnosť i moderný dizajn.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje S 400 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje S 400 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje S 400 W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje S 400 W.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií