Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GORENJE W7723/I

Zobraziť katalóg
GORENJE W7723/I
Práčka s predným plnením – A+++/A/B, 7kg, 1200ot./min., Hlučnosť 53/70dB, 23 programov, V׊×H 85×60×60cm, objem bubna 54l, Športová bielizeň, PerfectBlack, možnosť tvorby vlastných programov, SensoCare technológia, TotalWeightControl, odloženie štartu, LCD displej
Kód:  FAP1310e Produktové číslo:  573219 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE W7723/I


S touto práčkou bude pranie bielizne naozajstná hračka a zábava. A to raz a navždy. Táto spredu plnená práčka Gorenje oplýva pozoruhodným výkonom s veľkou účinnosťou. Naviac je zaradená vo veľmi úspornej energetickej triede A+++, čo vám tiež ušetrí náklady spojené s prevádzkou. Na výber budete mať samozrejme aj z 23 prednastavených programov prania, medzi ktorými nájdete napríklad program športové prádlo, SensoCare, Bio pranie, nočné pranie alebo PerfectBlack. Zabudnúť nesmieme ani na nové vykurovacie teleso s bezpečnostným systémom proti prehriatiu či systém na kontrolu stability (SCS), ktorý zabezpečí, že zaťaženie bude v bubne rozložené rovnomerne.


Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný bezuhlíkový motor, ktorý eliminuje mechanické napätie
  • Veľmi úsporná energetická trieda A+++
  • Nové výhrevné teleso s bezpečnostným systémom proti prehriatiu
  • Dokonalosť v praní vďaka SensoCare technológii
  • Až 23 prednastavených programov prania
  • Možnosť tvorby vlastných programov
  • StableTech bočné steny, ktoré výrazne znižujú vibrácie počas prania

Úplna dokonalosť v praní

Technológia SensoCare vám umožňuje prať akýkoľvek druh textílie a to vždy tým najlepším spôsobom. Vždy prináša optimálnu kombináciu teploty a množstva vody, času a rýchlosti odstreďovania. O programy nie je naozaj núdza. Ďalej vám ponúkne štandardný program NormalCare, TimeCare, EcoCare a v neposlednom rade aj AllergyCare, ktorý využíva viac vody a ďalšie cykly plákania.


TotalWeigt Control – presná detekcia hmotnosti bielizne

Senzor nastavuje všetky parametre prania podľa množstva bielizne v bubne. To vedie k optimálnemu využitiu vody a energie, kratšiemu praniu a podstatne tichšej prevádzke.


Existuje len jedna čierna

Špeciálny program pre všetky typy čiernej látky je vysoko efektívny s jemným praním pri teplote, ktorá neprekročí viac ako 30 °C. Tým odpadá nutnosť intenzívneho prania a použitia agresívnych pracích prostriedkov, pri ktorých bielizeň šedne. Pre citlivú čiernu bielizeň odporúčame špecializované pracie prostriedky.


Biela, ktorá nikdy nezošedne

Syntetické vlákna, hodváb a nylon sa v práčke ľahko poškodia. Preto bol vyvinutý špeciálny program na pranie pri nízkych teplotách so zachovaním kvality vašej citlivej bielizne. Jemné rotovanie s väčším množstvom vody zabezpečuje dokonalú belosť pri 30 °C.


DuraHeat odolné výhrevné teleso

Prepracované, vylepšené výhrevné teleso zahŕňa systém ochrany proti prehriatiu. Tým sa predlžuje jeho životnosť a umožňuje bezpečnejšiu prevádzku práčky.


SterilTube pre čisté vnútro práčky

Práčka Gorenje disponuje najkvalitnejším bubnom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je navyše dokonale hladký. Vďaka tomu je bielizeň dôkladne vypraná, vypláchnutá a to bez akéhokoľvek poškodenia.

Samočistiaci program SterilTube zaisťuje, že vnútro práčky zostane dokonale čisté a sterilné pre príjemnú vôňu bielizne. Pranie s práškom pri nižších teplotách môže viesť k ideálnym podmienkam na množenie baktérií, čo by mohlo spôsobiť zápach vašej bielizne.


Prívetivo užívateľská

Nielenže sú práčky Gorenje známe pre svoje prívetivé akustické signály a príjemný zvuk, ale aj pre svoju jednoduchosť a ovládateľnosť. Osobitná pozornosť je venovaná predovšetkým programom a funkčným tlačidlám s otočným voličom, dávkovačom a tiež dvierkam. Všetko je robené tak, aby užívateľ mal okamžitý prehľad, kde čo nájde.

 

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
75,5 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
23 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
75,5 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
23 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jste autorizovaný prodejce značky Gorenje ? Případně, jak probýhá reklamace ? Děkuji.

Hezký den, ráda bych si koupila tuto pračku a umístila na ni stávající sušičku BEKO DPY 7405 XHW3 (šířka 59,5; hloubka 60,9 resp. 58 cm jen horní deska). Mohli byste mi doporučit mezikus? Děkuji, Linda

Dobrý den, potžebuji poradit s výběrem pračky. Mám vybraných 5 modelů a již si nevím rady, který je lepší a kvalitnější už jen z hlediska výdrže a častnosti poruch atd. Žádám Vás tedy o odborné hledisko a doporučení jednoho z mých vybraných produktů. Ještě zmiňuji, že v porovnavači jsem jej měla a ani to mě nepřesvěčilo o jednom tipu. Každá má něco a my jsme 2 osoby bez dětí a některé funkce pro nás nejsou ty nejpodstatnější. Vybrané produkty: Samsung WF70F5E0W2W Samsung WF70F5E2W2W Bosch Wan 24160BY LG F7022QD Gorenje W7723 Děkuji Vám moc za pomoc a pádné odůvodnění, proč a z jakého důvodu daný tip vzít. S pozdravem, Rambousová

Diskusia a poradňa k GORENJE W7723/I
Príslušenstvo pre GORENJE W7723/I Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE W7723/I.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií