Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G

Zobraziť katalóg
GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 7 kg, hlučnosť 57 dB, sušička: energetická trieda A++, hmotnosť náplne 8kg, hlučnosť 65 dB, napojenie na odpad
Kód:  GORSET017 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G

Inteligentné a úsporné pranie s práčkou GORENJE WE723 

Automatická práčka Gorenje WE723 je vybavená radom moderných technológií a inteligentných funkcií, ktoré zabezpečia maximálne komfortné, šetrné a úsporné pranie s vynikajúcimi výsledkami. Na výber máte 16 optimalizovaných pracích programov vrátane inteligentnej automatiky, rýchleho pracieho programu alebo šetrného cyklu, ktorý je ideálny pre alergikov. Všetky funkcie ľahko a rýchlo nastavíte pomocou otočného voliča a veľkého dotykového displeja, ktorý vás takisto podrobne informuje o priebehu pracieho cyklu.


Kľúčové vlastnosti práčky Gorenje WE723

  • Cenovo dostupná práčka s predným plnením
  • Energetická trieda A+++
  • Bubon pojme až 7 kg bielizne
  • Max. počet otáčok odstreďovania: 1 200 ot./min
  • Hlučnosť: 57/74 dB
  • 16 programov a rad prídavných funkcií
  • Bubon WaveActive s vlnovým profilom
  • Jednoduché a prehľadné ovládanie
  • Bočné steny StableTech znižujú vibrácie
  • Automatický program AutoWash
  • SterilTub samočistiaci program bubna práčky

 GORENJE WE723

Bubon WaveActive

Na zaistenie maximálne šetrného prania je práčka Gorenje WE723 vybavená unikátnym vlnovým profilom bubna. Špeciálne vlnové 3D rebrá poskytujú vášmu oblečeniu starostlivé ošetrenie, takže sa nemusíte báť, že počas prania a odstreďovania dôjde k jeho poškodeniu.

 GORENJE WE723

Funkcia AutoWash

Ak nie ste si istí s výberom pracieho programu, môžete toto rozhodnutie nechať na práčke, ktorá vždy zvolí najlepší prací cyklus bez ohľadu na materiál vloženej bielizne. Výsledkom bude dokonale vypraná a voňavá bielizeň.

 GORENJE WE723

Program AllergyCARE

Antialergický prací program využíva vyššie teploty a dodatočné oplachovanie, vďaka čomu sú z bielizne účinne odstránené zvyšky pracieho prostriedku. Všetky alergény sú efektívne zničené a citlivá pokožka je tak oveľa lepšie chránená.



So sušičkou GORENJE DE82/G ušetríte veľa času a námahy

Sušička bielizne DE82/G od Gorenje disponuje schopnosťou vyhladiť bielizeň tak, že ju neskôr nemusíte žehliť. S tridsaťminútovým programom Air Refresh môžete svoju bielizeň osviežiť napríklad po intenzívnom športovom výkone tak, aby sa z nej odstránili všetky pachy. Pri sušičke Gorenje DE82/G môžete voliť celkom zo 14 programov. K dispozícii je napríklad program Posteľná bielizeň, Vlna, Košele, Osvieženie parou alebo Mix suché. Potrebujete svoj obľúbený kúsok oblečenia rýchlo zbaviť zápachu? Využite ionizačný program IonRefresh. S ním bude vaše oblečenie pripravené na nosenie a takmer ako vypraté už za 30 minút.

Kľúčové vlastnosti sušičky Gorenje DE82/G

  • Sušením zbavíte bielizeň nielen vlhkosti, ale tiež ju vyhladíte, takže nemusíte žehliť
  • Vkladať môžete ľubovoľné textílie bez ohľadu na materiál
  • Gorenje DE82/G zbaví vlhkosti nielen bielizeň, ale čiastočne aj vašu domácnosť
  • Na výber budete mať  14 rôznych programov
  • Pri nastavovaní neriešite žiadne zložitosti: jednoducho sušičku zapnete, vložíte bielizeň, vyberiete program a stlačíte štart
  • Bude vhodná ako na sušenie odevov, tak aj posteľnej bielizne

Sušenie si môžete naplánovať aj na neskôr

Ovládanie sušičky Gorenje DE82/G je veľmi jednoduché. Stačí ju zapnúť, na centrálne umiestnenom ovládači zvoliť jeden z požadovaných programov a stlačiť štart. Máte vo večerných hodinách lacnejšiu elektrinu? Potom je určite výhodnejšie vypratú bielizeň usušiť až v tejto dobe – na to poslúži funkcia odložený štart. Bielizeň sa bude sušiť vo vopred nastavenom čase a bude pripravená na žehlenie alebo uloženie.

Ani sušenie posteľnej bielizne vám nebude robiť problém

Sušička Gorenje DE82/G si poradí aj s tými najväčšími kúskami bielizne. Deky, plachty, posteľná bielizeň, to všetko bude ihneď po vybratí zo sušičky krásne mäkké, rovnomerne vysušené a menej pokrčené. Technológia TwinAir totiž zaistí obojsmerné fúkanie vzduchu. Nemusíte sa obávať ani zamotania prestieradla alebo inej posteľnej bielizne.


Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jdou postavit na sebe a jde u Vas koupit spojovaci mezikus? Dekuji

Dobry den, jdou postavit na sebe a jde u Vas koupit spojovaci mezikus? Dekuji

Diskusia a poradňa k GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G
Príslušenstvo pre GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GORENJE WE723 + GORENJE DE82/G.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií