AlzaBoxy Q1 PET

GORENJE WP60S3

Zobraziť katalóg
GORENJE WP60S3
4,4 5 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením – A+++, 6kg, 1000 ot./min., hlučnosť 57/74dB, 16 programov, Odložený štart, V׊×H 85×60×43cm, SterilTube, AlergyCare
Kód:  GORPR011 Produktové číslo:  729288 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GORENJE WP60S3

Inteligentné a úsporné pranie

Úzka automatická práčka Gorenje WP60S3 je vďaka kompaktným rozmerom ideálna do menších domácností, kde nie je miesta nazvyš. Práčka je vybavená radom moderných technológií a inteligentných funkcií, vďaka ktorým zabezpečí maximálne komfortné, šetrné a úsporné pranie s vynikajúcimi výsledkami. Na výber máte 16 optimalizovaných pracích programov vrátane inteligentnej automatiky, rýchleho pracieho programu alebo šetrného cyklu, ktorý je ideálny pre alergikov.


Kľúčové vlastnosti práčky Gorenje WP60S3

  • Energetická trieda A+++
  • Bubon pojme až 6 kg bielizne
  • Max. počet otáčok odstredenia: 1 000 ot./min.
  • Hlučnosť: 57/74 dB
  • Úzke vyhotovenie vhodné aj do malých kúpeľní
  • Znížené množstvo vibrácií vďaka technológii StableTech
  • Bubon WaveActive na ochranu bielizne
  • 16 programov vrátane Allergy Care
  • Systém SterilTub pre maximálnu hygienu
  • Detská poistka
  • Poistka proti pretečeniu

Maximální ochrana prádla

Bubon WaveActive

Na zaistenie maximálne šetrného prania je práčka Gorenje WP60S3 vybavená unikátnym vlnovým profilom bubna. Špeciálne vlnové 3D rebrá poskytujú vášmu oblečeniu obozretnejšie ošetrenie, takže sa nemusíte báť, že počas prania a odstreďovania dôjde k jeho poškodeniu.

program AllergyCARE

Program AllergyCARE

Antialergický prací program využíva vyššie teploty a dodatočného oplachovania, vďaka čomu sú z bielizne účinne odstránené zvyšky pracieho prostriedku. Všetky alergény sú efektívne zničené a citlivá pokožka je tak oveľa lepšie chránená.

Ovládací panel

Jednoduché rozhranie

Vďaka intuitívnemu užívateľskému rozhraniu spustíte prací cyklus v troch rýchlych krokoch. Stačí zapnúť práčku, zvoliť program na otočnom voliči a stlačiť tlačidlo štart. Pre dokonalý prehľad o nastavených funkciách je k dispozícii prehľadný LED displej.


StableTech

StableTech

Spodná a bočné panely StableTech sa postarajú o vynikajúcu stabilitu a zníženie vibrácií bubna práčky. Vďaka tomu je radikálne redukovaná hladina hluku aj pri najvyšších otáčkach.

SterilTub

SterilTub

Samočistiaci program SterilTub účinne odstráni všetky baktérie vnútri práčky a zabezpečí, že vaša bielizeň bude vždy oplývať príjemnou a sviežou vôňou.

hladká dvierka

Hladké dvierka

Práčka disponuje veľkými dvierkami, ktoré sú vyrobené z jedného kusu plastu. Pre ľahké napĺňanie bubna sa dvierka otvárajú až do uhla 180°.

detský zámok

Detský zámok

V priebehu pracieho procesu zostávajú dvere práčky uzamknuté, aby nedošlo k ich neplánovanému otvoreniu. Ovládací panel je možné tiež zamknúť stlačením kombinácie tlačidiel.

Rýchly 20 '

Rýchly 20'

Ak potrebujete rýchlo vyprať nové tričko či menej znečistenú bielizeň, inteligentná práčka Gorenje to zvládne za púhych 20 minút.

perové oblečenie

Páperové oblečenie

Tento špeciálny prací program umožní šetrné pranie páperových búnd, prikrývok alebo vankúšov z pohodlia vášho domova.

režimy pranie

Režimy prania

Inteligentné technológie zaistia, že sa každý typ látky perie najlepším možným spôsobom za optimálnej kombinácie teploty, množstva vody, doby pracieho cyklu a počtu otáčok.

Energetická účinnosť A +++

Energetická účinnosť A+++

Úsporný motor, inteligentné funkcie a optimalizované pracie programy zaručia perfektné výsledky prania s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie.



Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
C Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je někde napsaný čas, po který určité programy perou? V manuálu to napsáno není.

Dobrý den, jaké lze nastavit minimální otáčky odstředěni? děkuji

Dobrý den , je možno prát víc jak na 60° ? Děkuji

Dobrý den, koupila jsem si tuto pračku a při ždímání prádla je dost hlučná (píská), myslíte si, že je to nějaká vada na reklamaci? Děkuji

Zapnula jsem vše podle návodu na displeji svítí 1000 (počet otáček) a nic jiného. Tlačíto Start/pauza/stop bliká a nic se neděje.Voda i elektrika je zapnutá,dveře řádně dovřené.Po chvilce se vše vypne.Pračka je v záruce,ale nechci hned reklamovat.Třeba jen dělám něco špatně.Ještě mě zarazila jedna věc.Pračka je koupena v kamenném obchodě,sice ve výprodeji ,ale po rozbalení byla v bubnu pračky voda a v zásobníku byla cítit aviváž.Na to,že byla použita jsem nebyla upozorněná.Jak toto řešit v případě,že nebude fungovat? Děkuji za odpověď

Dobrý den, jaká je šířka pračky? V popisu je 60 cm a přitom "do 45 cm". Děkuji.

Diskusia a poradňa k GORENJE WP60S3
Príslušenstvo pre GORENJE WP60S3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WP60S3.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií