Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 WS7480

GoSAT GS6050HDv

Zobraziť katalóg
GoSAT GS6050HDv
5 1 hodnotení
Multimediálne centrum – HD prijímač, karta Skylink, Viaccess, MPEG, HbbTV 1.5, HDMI, HDMI CEC, USB, funkcia AD pre nepočujúcich, možnosť ovládania cez Android
Kód:  JT099w12 Produktové číslo:  GS6050HDv Stránky výrobcu

GoSAT GS6050HDv

Ponúkame vám satelitný prijímač a multimediálne centrum v jednom. Ide o HD prijímač GS6050HDv od značky GoSat, ktorý má integrovanú kartu Skylink (Viaccess Orca) a certifikáciu Skylink Ready, FastScan a HbbTV. Tento jednotunerový prístroj podporuje ako štandardné pripojenie antény, tak Unicable a motor komunikujúci cez protokoly Diseqc a Usals. GoSAT GS6050HDv je vybavený podporou HbbTV v1.5. a ponúka tak sledovanie ďalšieho obsahu navyše. K dispozícii vám budú tiež OTT funkcie a rozhodne oceníte aj možnosť ovládať prijímač pomocou smartfónu s operačným systémom Android. Tešiť sa môžete na mnoho vyspelých funkcií, ako sú napríklad zvukový opis pre nepočujúcich, automatické vypnutie po nahrávaní, automatická aktualizácia, automatické nastavenie letného času, vytvorenie záložiek, nastavenie časovača priamo z inforiadku a mnoho iného.

Kľúčové vlastnosti prijímača GoSAT GS6050HDv

  • Satelitný HD prijímač GS6050HDv od značky GoSAT
  • Integrovaná karta Skylink (Viaccess Orca) a certifikácia Skylink Ready, FastScan a HbbTV
  • Podpora multimediálnych súborov aj funkcia OTT (RSS správy, počasie)
  • Skylink FastScan s vyhľadávaním domovského TP
  • Ovládanie cez mobilný telefón s Android
  • Mnoho pokročilých funkcií
  • SW je možné aktualizovať cez USB, OTA a internet
  • Prehľadné a jednoduché menu

Multimediálne centrum GoSAT GS6050HDv

HD prijímač GoSAT GS6050HDv je na zadnej strane vybavený USB konektorom, ku ktorému jednoducho pripojíte harddisk. Na neho potom môžete nahrávať svoje obľúbené TV programy a využijete ho aj na prehrávanie multimediálnych súborov – video, hudba alebo foto. Prijímač GoSAT dokáže nahrávať 2 HD programy s možnosťou sledovania tretieho programu či nahrávky z HDD.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení tohoto přístroje i dálkové ovládání? Předpokládám že ano, ale raději se chci ujistit. Má druhá otázka je, který další přístroj doporučíte?? Požadavky Skylink, Hbbtv, FastScan. Děkuji za odpověď

Dobrý den, v popisu zboží uvádíte Integrovanou karta Skylink (Viaccess Orca). Jedná se o kartu s předplacenými programy ?

Diskusia a poradňa k GoSAT GS6050HDv
Príslušenstvo pre GoSAT GS6050HDv Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoSAT GS6050HDv . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoSAT GS6050HDv. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoSAT GS6050HDv. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GoSAT GS6050HDv.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií