Rapture Aplikace

GP 1C10AA 10400mAh šedý

Zobraziť katalóg
GP 1C10AA 10400mAh šedý
Powerbank – záložný napájací zdroj, celkový výstupný prúd max 3000mA/5V, vstupný prúd max. 2000mA/5V
Kód:  HM020a3 Produktové číslo:  1604307000 Stránky výrobcu

GP 1C10AA 10400mAh šedý

Kvalitne spracovaná Powerbanka presne pre vás! Nech sa vydáte kamkoľvek, môžete si byť istí, že vám nedôjde šťava. Robte všetko naplno.



Prvotriedna kapacita aj rýchlosť nabíjania

Pokiaľ zháňate powerbanku, kľúčový parameter bude jej kapacita, ktorá udáva, koľko energie v sebe uchová. Power Bank GP 1C10AA ponúka 10 400 mAh, bohato tak postačí na nabitie akéhokoľvek mobilného telefónu, GPS navigácie, tabletu, fotoaparátu alebo čítačky kníh. Telo powebanky je vyrobené z ABS plastu a vďaka jej kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je možné ju ľahko prenášať. Nabitie akumulátora do plného stavu trvá približne 5,5 hodiny - v závislosti na sile prúdu.



Očarí vás svojimi prednosťami

Pre jednoduché a pohodlné používanie disponuje táto powerbanka radom ochrán a funkcií. Vďaka funkcii passthrough môžete po prípojení powerbanky do zásuvky napájať napr. svoj mobilný telefón. Prúd zo zásuvky bude nabíjať ako powerbanku, tak aj váš smartfón alebo iné zariadenie.

Powerbanku môžete nabíjať rôznymi spôsobmi. K dispozícii máte rýchle nabíjanie vďaka USB-C portu. Ak však nemáte v blízkosti zdroj napájania s takýmto rozhraním, nezúfajte! Powerbanku GP 1C10AA je možné nabiť aj cez klasickžý USB-A port.



Inteligentná powerBank

Vďaka prvotriednej a spoľahlivej elektronike si môžete byť istí, že sa nič nepoškodí. K ešte príjemnejšiemu používaniu dopomáha rad inteligentných funkcií. Za zmienku rozhodne stojí simultánne nabíjanie a napájanie, automatické spustenie a ukončenie nabíjania, ochrana proti prebitiu/podbitiu/preťaženiu/prehriatiu/skratu a nesprávnemu prepojeniu.



Automatické nabíjanie

Po pripojení k powerbanke sa vaše zariadenie začne automaticky nabíjať. Vďaka ochrane proti prebitiu si môžete byť istí, že sa vaše zariadenie nabije do plného stavu a potom sa nabíjanie automaticky ukončí.

Na určenie kapacity powerbanky slúži LED indikácia, ktorá vám jasne ukáže v akom stave sa momentálne nachádza.



Garancia trojročnej záruky

Výrobca si za svojou kvalitou stojí, a preto sa k tejto powebanke viaže trojročná záruka. Spoľahlivá a kvalitná elektronika spĺňa aj tie najvyššie nároky.


Kľúčové vlastnosti Power Bank GP 1C10AA

  • Záruka až 3 roky
  • USB-C rozhranie
  • Klasický vstup USB-A
  • Možnosť nabíjania powerbanky a pripojeného zariadenia súčasne
  • LED indikátor stavu batérie a nabíjania
  • USB-C dátový/nabíjací kábel súčasťou balenia
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
102 mm (10,2 cm) Hotovo!
Výška
73,5 mm (7,35 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!
Kapacita
10 400 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!

Rozmery

Šírka
102 mm (10,2 cm) Hotovo!
Výška
73,5 mm (7,35 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 400 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A, USB-C Hotovo!
Celkový počet výstupov
2 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,1 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
235 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den lze tuto powerbanku zároveň nabíjet i zároveň čerpat energii ? a pokud ne kterou power banku s takovouto funkcí by jste mi doporučili ?

Diskusia a poradňa k GP 1C10AA 10400mAh šedý
Príslušenstvo pre GP 1C10AA 10400mAh šedý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP 1C10AA 10400mAh šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP 1C10AA 10400mAh Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP 1C10AA 10400mAh Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP 1C10AA 10400mAh szürke.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií