Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB

Zobraziť katalóg
GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB
4,6 24 hodnotení
Nabíjačka batérií – na tužkové (AA) a mikrotužkové (AAA) batérie typu NiMH, nabíja prúdom 400 mA na šachtu, indikácia nabíjania a inteligentné nabíjanie, v balení 4 batérie s kapacitou 2600 mAh, 4 sloty na batérie, doba nabíjania 7,5 h, s prepäťovou ochranou, detekcia chybných batérií
27,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HM011r11 Produktové číslo:  1604842110 Stránky výrobcu
GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB 27,90 € Momentálne nedostupné

GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB

Nabíjačka GP Everyday B421 + 4× nabíjacie batérie AA ReCyko 2700

Batérie neodmysliteľne patria do každej domácnosti ako pre nás už samozrejmý zdroj energie. Čo ale s tým, ak nechcete neustále dokupovať a vyhadzovať jednorazové batérie ako na bežiacom páse? Voľba je pomerne jednoduchá - zvoľte nabíjačku GP Everyday B421 a k nej 4 ks nabíjacích batérií AA ReCyko 2700, ktoré sú súčasťou tohto setu. Nielenže budete mať neustále po ruke spoľahlivý zdroj energie, ale aj tak budete šetriť životné prostredie. Nabíjačka GP Everyday B421 pochádza z novej generácie elegantných a rýchlejších nabíjačiek, vybavená inteligentnými bezpečnostnými aj technickými funkciami. Dokáže nabíjať dva alebo štyri AA alebo AAA články naraz vďaka dvom nabíjacím kanálom. Nabíjačka Everyday B421 je konštruovaná na nabíjanie článkov s označením NiMH. Na napájanie využijete u nabíjačky USB kábel 5 V/1 A a priložené batérie AA ReCyko 2700 nabijete do plna približne za 8 hodín.


Kľúčové vlastnosti nabíjačky GP Everyday B421 + 4× nabíjacie batérie AA ReCyko 2700

  • Elegantná, inteligentná nabíjačka GP novej generácie
  • Vhodná na každodenné použitie ako doma, tak aj na cestách
  • S GP Everyday B421 môžete nabíjať párny počet článkov vďaka dvom nabíjacím kanálom
  • Kompatibilná s batériami veľkosti AA alebo AAA s označením typu NiMH
  • Nabíjačka je vybavená ochranou proti prebíjaniu a tiež detekciou alkalických alebo poškodených batérií
  • O aktuálnom stave vás informujú dve LED diódy
  • Vďaka kompaktným rozmerom nabíjačky Everyday B421 si ju budete môcť vziať aj na cesty
  • Interval nabitia do plnej kapacity článku trvá okolo 6 hodín, s ohľadom na typ nabíjanej batérie
  • Súčasťou tohto balenia sú 4 ks AA ReCyko 2700
  • Vysoká kapacita priložených nabíjacích batérií 2 600 mAh, jedna z najvyšších na trhu
  • Dodávajú sa už prednabité s možnosťou okamžitého použitia
  • Batérie vyrobené z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľné
  • Navyše je tiež papierový obal sady nabíjačky a batérií plne ekologický
  • Balenie zahŕňa: nabíjačku Everyday B421, 4× nabíjaciu batériu GP ReCyko 2700 AA a micro USB 5 V/1 A kábel na napájanie
  • Záručná doba je 2 roky


S nabíjačkami GP Everyday a batériami ReCyko šetríte prírodu aj svoju peňaženku

Nový rad GP Everyday nabíjačiek a batérií pod názvom ReCyko v sebe spája zdanlivo nezlučiteľné vlastnosti - mať kedykoľvek na dosah neustále nabité batérie, zároveň šetriť peniaze a napriek tomu znížiť uhlíkovú stopu, ktorá po použití bežných batérií zostáva. Nabíjačka Everyday B421 a k nej priložené batérie GP ReCyko 2700 AA 4 ks všetky tieto požiadavky spĺňajú. Sú vhodné ako na všedné domáce použitie, tak aj do prevádzky profesionálnych zariadení. Rad ReCyko sa pýši ešte väčšou výkonnosťou a zároveň ekologickou šetrnosťou. V kombinácii s inteligentnými GP nabíjačkami tak dosiahnete úplne iný rozmer spotreby energie a jej dobíjania, ako ste doteraz boli zvyknutí.


GP Everyday B421 + AA ReCyko 2700

Nabíjačka GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB

V tomto výhodnom balení dostanete nielen plne inteligentnú nabíjačku GP Everyday B421, ale aj 4 ks ekologických a zároveň výkonných batérií AA ReCyko 2700 a k tomu USB napájací kábel 5 V/1 A na všestranné využitie, nech ste kdekoľvek.

GP Everyday B421 + AA ReCyko 2700

Rýchle nabíjanie batérií

Základom inteligentnej nabíjačky GP Everyday B421 je dozaista rýchle a zároveň bezpečné nabitie. Za menej ako 6 hodín dosiahnete, vďaka tomuto nabíjaciemu zariadeniu, maximálnu kapacitu článkov a to aj v prípade ich úplného vybitia.

GP Everyday B421 + AA ReCyko 2700

Automatické ukončenie nabíjacieho procesu

Ak dáte svoje batérie nabíjať, môžete na ne v tú chvíľu prestať myslieť. Inteligentná nabíjačka GP Everyday B421 s automatizovanou elektronikou vám dá vedieť dvomi LED indikátormi o všetkom dianí pri nabíjacom procese a navyše si ho samostatne plne koriguje. Nabíjačka GP Everyday B421automaticky prejde do len udržiavacej fáze, keď rozpozná, že sú články plne nabité. Vám tak odpadnú všetky starosti o zbytočné prebíjanie batérií a tie si udržia svoju maximálnu kapacitu po dlhé roky.

GP Everyday B421 + AA ReCyko 2700

Inteligentné nabíjanie s GP Everyday B421

V nabíjačke GP Everyday B421 môžete dobíjať batérie s chemickým zložením s označením NiMH (nikel-metal-hydridové články). Iné batérie, napr. nenabíjacie alkalické, poškodené alebo tiež čiastočne nabité dokáže nabíjačka rozpoznať. Samostatne potom určí rýchlosť a spôsob nabíjania podľa detegovaných hodnôt.Ak omylom vložíte do nabíjačky nevhodnú batériu, GP Everyday B421 nabíjanie ani nespustí a teda eliminuje všetky riziká. Ďalšou inteligentnou funkciou je teplotná ochrana. To znamená, že pri rozpoznaní nadmerného zahrievania GP Everyday B421 utlmí alebo úplne preruší nabíjanie a vaše batérie tak zostanú v bezpečí.

GP Everyday B421 + AA ReCyko 2700

Malá, ľahká - prenosná

So svojimi kompaktnými rozmermi 6,8 × 7,2 cm, hrúbkou 2 cm a ľahkou váhou 20 g sa vám nabíjačka GP Everyday B421 pohodlne zmestí do vrecka, kde môžete svoje batérie dobíjať pomocou napr. powerbanky vďaka USB káblu, ktorým je nabíjačka vybavená. Ďalej môžete na nabíjanie využiť napr. autoadaptér či USB port vo svojom notebooku alebo klasické nabíjanie priamo zo siete, či už ste kdekoľvek.

GP Everyday B421 + AA ReCyko 2700

Nabíjačka GP a batérie ReCyko šetria našu planétu

V dnešnom svete je pojem ekológia veľmi dôležitý a tomu sa podriaďujú tiež nabíjačky GP a nabíjacie batérie ReCyko. Priložené batérie ReCyko 2700 AA 4 ks sú minimálne z 10 % vyrobené z recyklovaných zdrojov, čo je zatiaľ najväčší podiel na trhu. Navyše je z viac ako 94 % batérie materiál znovu recyklovateľný. A čo sa týka krabičky, v ktorej sa set batérií a inteligentnej nabíjačky GP Everyday B421dodáva, tá je oproti iným výrobcom celá len z papiera, pretože každý detail sa počíta.


Sada nabíjačky GP Everyday B421 + 4× GP ReCyko 2700 AA

Pri zaobstaraní GP Everyday B421 v tomto sete dostanete v balení tiež 4 ks nabíjacích batérií GP ReCyko 2700 AA. Kapacita priložených batérií činí unikátnych 2 600 mAh. Dodávajú sa už prednabité, takže ich budete môcť okamžite používať bez zdržiavania sa prvým nabíjaním. Články sú prevádzky schopné pri teplotách -20 °C až +50 °C, tiež boli vyrobené z recyklovaných materiálov a navyše sú ďalej recyklovateľné.


Pohodlné nabíjanie bez starostí s inteligentnou USB nabíjačkou GP Everyday B421

S touto novou ekologickou generáciou nabíjačiek GP Everyday a nabíjacích batérií GP ReCyko využijete pri každodennej spotrebe energie tú najmodernejšiu bežne dostupnú výrobnú technológiu na trhu. Kompaktná veľkosť nabíjačky, bezstarostné nabíjanie vďaka systému automatickej detekcie alebo napájanie prostredníctvom všade rozšíreného a dostupného USB portu, to všetko robí z GP Everyday B421 ideálneho kandidáta na pomocníka do domácnosti pre vaše spotrebiče a zariadeniaNabíjanie batérií radu ReCyko tak bude s nabíjačkou GP Everyday úplná hračka kdekoľvek a kedykoľvek.

Minimálna uhlíková stopa u produktov GP

Ak vám záleží na životnom prostredí, ale zároveň si neprajete upustiť od kvality, volíte pri výbere nabíjačky GP Everyday B421 a batérií z radu GP ReCyko absolútne správne. Nabíjačka nielenže šetrí životnosť batérií a tým minimalizuje ekologickú záťaž, nabíjacie batérie GP ReCyko sú navyše vyrobené tak, aby boli šetrné k životnému prostrediu, pretože sú na ich výrobu využívané už recyklované materiály. A navyše je následne tiež plne recyklovateľná väčšina materiálov, z ktorých sú GP ReCyko 2700 AA vyrobené. Dochádza tak k úplnému zužitkovaniu celého balenia týchto nabíjacích batérií a nabíjačky, pretože tiež obal je len a len papierovýAk vám budúcnosť našej planéty leží na srdci, nechcete tvoriť zbytočný odpad, ale využívať recyklované a recyklovateľné zdroje, set nabíjačky GP Everyday B421 ak nej 4 ks GP ReCyko 2700 AA je ideálnou voľbou práve pre vás.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Chorvátsko, Slovinsko Hotovo!
Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH Hotovo!
Počet slotov na nabíjanie
4 Hotovo!
Maximálny nabíjací prúd na šachtu
400 mA Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Chorvátsko, Slovinsko Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA), Mikrotužkové (AAA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH Hotovo!

Vlastnosti

Počet slotov na nabíjanie
4 Hotovo!
Maximálny nabíjací prúd na šachtu
400 mA Hotovo!
Doba nabíjania
7,5 h Hotovo!
Ochrana
Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Ochrana proti skratu, Detekcia chybných batérií, Detekcia polarity Hotovo!
Funkcie
Indikácia nabíjania, Inteligentné nabíjanie Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
S priloženými akumulátormi Hotovo!
Kapacita pribalených akumulátorov
2 600 mAh Hotovo!
Počet pribalených akumulátorov
4 ks Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,8 cm Hotovo!
Výška
7,2 cm Hotovo!
Hĺbka
2,13 cm Hotovo!
Hmotnosť
20 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

nejsem si jist je tato nabíječka i pro bateriové články typ 18650

Půjdou s ní nabíjet i GP ReCyko Pro Professional AAA (HR03) ?

Aký USB port je na nabíjačke? Ak USB-C, môžem k tomu pripojiť aj 60W PD adaptér?

Dobrý deň je možné nabíjatť članky aj po jednom kuse samostatne ? Resp 3 ks?

Je možné nabíjet současně baterie s jinou kapacitou? Díky

Diskusia a poradňa k GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB
Príslušenstvo pre GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP Everyday B421 + 4 × AA ReCyko 2700 + USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP Everyday B421 + 4 × AA ReCyko 2700 + USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP Everyday B421 + 4× AA ReCyko 2700 + USB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií