AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GP ReCyko 9V 200mAh 1 ks

Zobraziť katalóg
GP ReCyko 9V 200mAh 1 ks
4,7 11 hodnotení
Nabíjateľná batéria deväťvoltová (9 V), nikel-metal hydridový (NiMH) článok, 500 nabíjacích cyklov, napätie až 9 V, 200 mAh
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HM0250 Produktové číslo:  1033511030 Stránky výrobcu
GP ReCyko 9V 200mAh 1 ks Predaj skončil

GP ReCyko 9V 200mAh 1 ks

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjacích batérií pod označením ReCyko+ a ReCyko+Pro. Všetky tieto batérie využívajú najmodernejšie výrobné technológie a nadväzujú na úspešné a mnohými oceneniami ovenčené predchádzajúce generácie nabíjacích batérií.

Séria batérií ReCyko+ ponúka širokú stupnicu kapacít, čiže výdrže, čo umožňuje každému používateľovi získať optimálny pomer medzi výkonom a obstarávacími i prevádzkovými nákladmi. Verzia batérií AA 2700 (i AAA 1000) sa zároveň pýši jednou z najvyšších kapacít/výdrží dostupných na trhu. Ako správny zástupca radu GP ReCyko+, sú vybavené potlačeným samovybíjaním a sú prednabité z výroby, čo vám umožní ich použitie ihneď po vybalení, alebo po dlhšom uskladnení.

Kľúčové vlastnosti produktu

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú pripravené ihneď na použitie. Je to dané jednak ich prednabitím vo výrobe a tiež zvýšenou schopnosťou udržať si svoju energiu počas uskladňovania v predajnom reťazci.

Vďaka minimálnemu efektu samovybíjania označovanému ako LSD (Low-Self-Discharge) si batérie udržia aj po roku uskladnenia pri izbovej teplote až 80 % energie. Pri opätovnom nabití batérie získate znovu jej plnú kapacitu.

Používaním nabíjacích batérií a správnym zaobchádzaním s nimi môžete ušetriť nemalé finančné náklady. Pri nákupe tejto batérie ušetríte pri jej bežnom používaní až 500 € v porovnaní s nákupom nenabíjacích batérií s ekvivalentnou dobou používania tejto batérie.

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batéria uchovávať si čo najviac energie.

Technická špecifikácia:

  • Typové označenie: 6F22 9V (1604)
  • Chemické zloženie: NiMH
  • Kategória/séria: ReCyko+
  • Napätie: 8,4 V
  • Možnosť nabíjania: áno
  • Minimálna kapacita: 200 mAh
  • Počet nabíjacích cyklov: viac než 500
  • Rozmery: 26,5 × 17,5 mm
  • Predajný obal: 1 ks
  • Plastová škatuľka
  • Cena za množstvo: cena za 1 ks
 

Parametre a špecifikácia

Kapacita
0,2 Ah Hotovo!
Napätie
9 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
500 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
0,2 Ah Hotovo!
Napätie
9 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
500 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Deväťvoltová (9 V, 6F22, 6LR61) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko 9V 200mAh 1ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko 9V 200mAh 1 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko 9V 200mAh 1 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP ReCyko 9V 200mAh 1 db.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií