AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks

Zobraziť katalóg
GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks
4,7 46 hodnotení
Nabíjateľná batéria mikrotužková (AAA), nikel-metal hydridový (NiMH) článok, 300 nabíjacích cyklov, napätie až 1,2 V, 950 mAh, 4 ks v balení - 2,73 €/ks
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HM019c6 Produktové číslo:  1032114080 Stránky výrobcu

GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks


Nové, lepšie, silnejšie

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjacích batérií pod označením ReCyko+ a ReCyko+Pro. Všetky tieto batérie využívajú najmodernejšie výrobné technológie a nadväzujú na úspešné a mnohými oceneniami ovenčené predchádzajúce rady nabíjacích batérií. Proti svojim predchodcom ponúkajú oveľa lepšie vlastnosti. Napríklad novú technológiu EnergyLock, ktorá disponuje nízkym samovybíjaním, ktoré je bežné pri nenabíjacích batériach. Batéria si tak aj po niekoľkých rokoch skladovania uchová dostatok energie na okamžité použitie.

Vylepšenia sa dočkala aj skupina batérií disponujúca až    1 500 nabíjacími cyklami. Tieto batérie sú tak aj v prípade profesionálov schopné riadne fungovať až niekoľko rokov bez prestávky.


Nabíjacie batérie ReCyko+

Rad batérií ReCyko+ ponúka širokú škálu kapacít, čiže výdrže, čo umožňuje každému užívateľovi získať optimálny pomer medzi výkonom a obstarávacími aj prevádzkovými nákladmi.

Verzia batérií AAA 1 000 sa zároveň pýši jednou z najvyšších kapacít/výdržou dostupných na trhu.


Ako správny zástupca radu GP ReCyko+ sú akumulátory vybavené potlačeným samovybíjaním a sú prednabité z výroby, čo vám umožní ich použitie ihneď po vybalení alebo po dlhšom uskladnení.

Kľúčové vlastnosti produktu

vypnuté
Připraveni ihned k použití

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú ihneď pripravené na použitie. Je to dané jednak ich prednabitím vo výrobe a tiež zvýšenou schopnosťou udržať si svoju energiu počas uskladňovania v predajnom reťazci.

vypnuté
Energy Lock

Nová technológia EnergyLock prináša týmto batériám minimálne samovybíjanie, ktoré je bežné pri nenabíjacích batériach. Po nabití teda Vaše batérie zostanú nabité až po dobu niekoľkých rokov, aj keď ich práve nepoužívate.

vypnuté
Vysoká kapacita po jeden rok

Vďaka minimálnemu efektu samovybíjania označovanému ako LSD (Low-Self-Discharge) si batéria udrží aj po roku uskladnenia pri izbovej teplote až 80 % energie. Pri opätovnom nabití batérie získate znova jej plnú kapacitu.

vypnuté
300 nabíjecích cyklů

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batérie uchovávať si čo najviac energie.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
0,95 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
300 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
0,95 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
300 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AAA (Mikrotužková, LR03) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
4 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, marketing a cenová politika Alzy se mi začíná ošklivit, nově např. položka "cena od", která láká na nižší cenu za vyšší objem, než pak za 1ks reálně je. Pokud si tedy, hypoteticky, koupím 6 balení s výhodnější cenou a 5 jich vrátím ten den na prodejně (ve lhůtě 14 dnů), na kolik kč mě vyjde ono 1 balení? Bude se při vracení přepočítávat počet položek? Moc děkuji! /*Kdyby byla cenovka uvedena přímo, bez pokusu o oklamání zákazníka (ano, neni tak těžký to přehlédnout..), vůbec bych se tím nezabýval a baterky si koupil. Takto mi to ale principy bohužel nedovolují.*/ Hezký den

Jaký je rozdíl mezi GP ReCyko+ a GP ReCyko+Pro?

Diskusia a poradňa k GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks
Príslušenstvo pre GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP ReCyko 1000 (AAA) 4ks.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií