Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600 mAh 4ks

Zobraziť katalóg
GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600 mAh 4ks
4,8 20 hodnotení
Nabíjateľná batéria tužková (AA), nikel-metal hydridový (NiMH) článok, 500 nabíjacích cyklov, napätie až 1,2 V, 2600 mAh, 4 ks v balení - 3,98 €/ks
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HM020d7e1 Produktové číslo:  1033224260 Stránky výrobcu
GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600 mAh 4ks Predaj skončil

GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600 mAh 4ks


Nové, lepšie, silnejšie

V roku 2016 uviedla spoločnosť GP Batteries na trh novú generáciu nabíjacích batérií pod označením ReCyko + a ReCyko + Pro. Všetky tieto batérie využívajú najmodernejšie výrobné technológie a nadväzujú na úspešný a mnohými oceneniami ohodnotený predchádzajúci rad nabíjacích batérií. Proti svojim predchodcom ponúkajú oveľa lepšie vlastnosti. Napríklad novú technológiu EnergyLock, ktorá disponuje nízkym samovybíjaním, bežným u nenabíjacích batérií. Batéria si tak aj po niekoľkých rokoch skladovania uchová dostatok energie na okamžité použitie.

Vylepšenia sa dočkala aj skupina batérií disponujúcich až 1 500 nabíjacími cyklami. Tieto batérie sú tak aj v prípade profesionálov schopné riadne fungovať až niekoľko rokov bez prestávky.


Nabíjacie batérie ReCyko + Pre Photo & Flash

Tieto batérie boli špeciálne vyvinuté na použitie vo fotoaparátoch a bleskoch. Spájajú najmodernejšie výrobné technológie za účelom dosiahnutia optimálneho výkonu pri fotení.

Vynikajú super rýchlou odozvou na obstaranie viac fotografií v krátkom intervale, takže neprídete o žiadny z krásnych momentov počas vašeho rodinného, kultúrneho či športového podujatia. Navyše ich môžete použiť ihneď po zakúpení a rozbalení, bez nutnosti predchádzajúceho nabíjania.


V porovnaní s konkurenciou batérie disponujú tiež veľmi vysokou výdržou, kedy na jedno nabitie zaobstaráte až 1 400 snímok. Táto hodnota je len orientačná a je ovplyvnená najmä použitým bleskom, alebo technikou fotenie.

Vďaka všetkým týmto skvelým vlastnostiam sa jedná o možno najlepší možnú voľbu pre amatérskych i profesionálnych fotografov a horúcu novinku z dielne GP Batteries pre rok 2016.

Kľúčové vlastnosti produktu

vypnuté
Připraveni ihned k použití

Tieto nabíjacie NiMH batérie GP sú pripravené ihneď na použitie. Je to dané jednak ich prednabitím vo výrobe a tiež zvýšenou schopnosťou udržať si svoju energiu počas uskladňovania v predajnom reťazci.

vypnuté
1400 snímků na jedno dobití

Na jedno nabitie batérií zaobstaráte až 1 400 snímok. Táto hodnota je len orientačná a je ovplyvnená najmä použitým bleskom, jeho nastavením alebo technikou fotenia. Aj tak sa jedná o jednu z batérií s najvyššou výdržou na trhu.

vypnuté
Rychlá odezva

Tieto batérie vynikajú skvelou odozvou pri fotení. Je to spôsobené vylepšením vnútorného odporu batérie. Dokážu tak oveľa lepšie reagovať v krátkom čase na extrémne nároky zariadení.

vypnuté
Vysoká kapacita po jeden rok

Vďaka minimálnemu efektu samovybíjania označovanému ako LSD (LowSelfDischarge) si batérie udržia aj po roku uskladnenia pri izbovej teplote až 70% energie. Pri opätovnom nabití batérie získate znova jej plnú kapacitu.

vypnuté
500 nabíjecích cyklů

Každá nabíjacia batéria je z výroby limitovaná približným počtom nabíjacích cyklov. Po dosiahnutí tohto počtu cyklov výrazne poklesne kapacita batérie, čiže schopnosť batérie uchovávať si čo najviac energie.

vypnuté
Ušetříte náklady

Používaním nabíjacích batérií a ich správnym zaobchádzaním môžete ušetriť nemalé finančné náklady. Pri nákupe tejto batérie ušetríte pri jej bežnom používaní až 500 € v porovnaní s nákupom nenabíjacích batérií s ekvivalentnou dobou používania.

Parametre a špecifikácia

Kapacita
2,6 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
500 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
2,6 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
500 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AA (LR6) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
4 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, v dotazu vyse jsem se mozna nevyjardil presne, potrebuji ne AAA ale AA trochu mensiho prumeru nez jsou ty mnou uvadene Pro Photo Flash. Napr jednorazove AA se do tech problemovych veci vejdou, a jde skutecne o milimetry mozna milimetr prumeru. Proto potrebuji vedet jake dobijeci baterie AA maji opravdu prumer jako nedobijeci. GP dela vice AA modelu (https://www.alza.cz/nabijeci-baterie-aa/gp/18871713-v1571.htm) tak nepredpokladam, ze maji vsechny stejny prumer. dekuji.

Dobry den, proteboval bych znat prumer ruznych nabijecich AA GP. Mam ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600mAh a ty se nevejdou do nekterych veci z duvodu velkeho prumeru. Jsou nektere GP AA mesnich prumeru? diky.javascript:void(0)

Dobrý den. Mám autíčko na dálkové ovládání na 6 baterií, budou li tyto baterie vhodné pro tu hračku a nebo vhodnější budou s kapacitou 2000 mAh? Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, jakou nabíječku mám zvolit?

Kedy bude tento produkt dostupny alza ?

Dobry den. Akou rychlostou sa mozu baterky nabijat? Mam nabijacku kde mozem zvolit rychlot az 2000mh hod. Je to v poriadku alebo len tych zakladnych 500mh? Dakuje

Su baterie vhodne aj na normalne pouzivanie v inych spotrebicoch?

V popisu pod nadpisem máte uvedeno 1,2V a v popisu výrobku 1,5V, kde je pravda?

A jakou mají baterie doopravdy kapacitu 2000mah nebo 2600mah

Diskusia a poradňa k GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600 mAh 4ks
Príslušenstvo pre GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600 mAh 4ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP ReCyko Pro Photo Flash HR6 (AA) 2600mAh 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GP ReCyko Für HR6 (AA) 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GP ReCyko Für HR6 (AA) 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GP RECYKO For HR6 (AA) 4 db.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií