AlzaBoxy Q1 Aplikace

GPO Cassette Walkman

Zobraziť katalóg
GPO Cassette Walkman
3,5 9 hodnotení
Kazetový prehrávač – walkman, retro dizajn, FM rádio, ovládacie prvky, funkcia automatického zastavenia, zabudované reproduktory, napájanie 2× AA, v balení slúchadlá
Kód:  GPOw01 Produktové číslo:  GPO97

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GPO Cassette Walkman

Retro walkman pre milovníkov kaziet

Walkmany ešte úplne nevymizli, a aj vy sa tak môžete vrátiť v čase o niekoľko desiatok rokov späť. Kazetový prehrávač GPO Cassette Walkman v retro dizajne s kvalitnou kazetovou mechanikou je vybavený celým radom funkcií nielen na prehrávanie, ale aj záznam. S týmto ikonickým doplnkom 80. a 90. rokov získate opäť nástroj, akoprehrávať kazety či počúvať FM rádio. Okrem počúvania so slúchadlami môžete na reprodukciu využívať aj vstavaný 0,5 W reproduktor. Nahrávanie zase obstará integrovaný mikrofón a nechýba ani funkcia automatického zastavenia. Vďaka kompaktným rozmerom je skvelým parťákom na cesty.

Kľúčové vlastnosti kazetového prehrávača GPO Cassette Walkman

  • Kazetový prehrávač GPO Cassette Walkman obsahuje FM rádio
  • 5 funkčných tlačidiel: prehrávať, vpred, späť, zastaviť, nahrávať
  • Vstavaný reproduktor s výkonom 0,5 W
  • Automatický stop
  • GPO Cassette Walkman má vstavaný mikrofón
  • Súčasťou balenia sú aj káblové slúchadlá

GPO Cassette Walkman ponúkne aj FM tuner

Nielen počúvanie kaziet, ale s walkmanom GPO Retro Casette si budete môcť vďaka vstavanému FM tuneru dopriať aj príjem svojich obľúbených rozhlasových staníc. Prístroj sa jednoducho ovláda pomocou piatich funkčných tlačidiel. Napájanie zaisťuje dvojica AA batérií, ktoré nie sú súčasťou, avšak v balení nájdete káblovéstereofónne slúchadlá. Iste oceníte praktickú klipsu na pripevnenie walkmanu napr. za opasok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Jen jsem se chtěl zeptat, což není v popisu produktu, jak dlouho asi vydrží přehrávat na jedny baterie? Mám veliký zájem o to koupit ale nejsem si jist jestli se to vyplatí když baterie nejsou dobíjitelné. (samozřejmě vím že si AA baterie které se dají dobít dají koupit, ale chápete, jestli to na ty jedny baterky vydrží alespoň dlouho) Děkuji za případné odpovědi/názory

Dobrý den, lze to použít i k nahrávání písní z mobilu, nebo notebooku na kazetu? děkuji

Lze použít i bez sluchátek?

Je možné k přístroji dokoupit síťový zdroj?

Diskusia a poradňa k GPO Cassette Walkman
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GPO Retro Cassette Walkman. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GPO Cassette Walkman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GPO Cassette Walkman. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GPO Cassette Walkman.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií