Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVE routeTraxx

Zobraziť katalóg
EVOLVE routeTraxx
GPS navigácia - navigace přes BlueTooth, datalogger, 8MB, Li-Ion, napájení 230V + auto adaptér
Kód:  PP887r Stránky výrobcu

EVOLVE routeTraxx

Kompaktný a výkonný GPS Bluetooth prijímač / dataloger / photoTagger, Evolve routeTraxx, predstavuje ekonomické riešenie pre navigáciu a záznam trasy.GPS prijímač je ideálny pre komunikáciu s notebookom, PDA alebo smart telefónom pomocou Bluetooth pripojenia.Zariadenie má extrémne vysokú citlivosť, ktorá umožní prevádzkovanie aj za sťažených podmienok ako sú mestá, hory apodVyužíva štandardný protokol NMEA a je tak plne kompatibilný s navigačnými programami ako TomTom, iGo a ďalšie.

Prijímač ďalej umožňuje záznam trasy vrátane uloženia rýchlosti a nadmorskej výšky.Po stlačení tlačidla na hornom paneli sa aktivuje fukce PhotoTagger, ktorá uloží miesto zhotovenia fotografie.Po exporte dát do počítača, synchronizáciu dát a uloženie vašich fotografií uvidíte celú trasu a miesta s príslušnou fotografií na podrobných mapách GoogleMap alebo GoogleEarth.Prístroj je dodávaný s autoadaptér.

Parametre a špecifikácie:

Počet kanálov:
44

Čipset:
Skytraq Venus 5

Ďalšie funkcie:
Geotagger a Datalogger pre záznam cesty

Rozhranie:
Bluetooth

Dosah:
15 metrov

Protokol:
NMEA

Pamäť:
8 MB pre interné dáta

Rozmery:
70.5 x 42 x 22.4 mm

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVE routeTraxx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVE routeTraxx .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií