Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

Grado Professional PS1000e

Zobraziť katalóg
Grado Professional PS1000e
Slúchadlá frekvenčný rozsah 5Hz-50kHz, 32Ohmov, citlivosť 99,8dB, 3,5mm jack pozlátený konektor + redukcia 6,3mm jack pozlátený konektor, 12-žilový UHPLC kábel s pozdĺžnymi kryštálmi
Kód:  GRD0040a1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Grado Professional PS1000e

Vlajková loď od Grado bola od prvotného návrhu podriadená myšlienke dokonalého zvuku, kde sa nebudú prejavovať neduhy slúchadlovej reprodukcie. Použitím tónovo neutrálneho mahagónového dreva na pevnom hliníkovom plášti sa podarilo eliminovať dva najviac znepokojujúce problémy - zvonenie v komore a prechodové skreslenie. Vďaka sofistikovanej konštrukcii podáva profesionálny zvuk s jednotnou reakciou a neprekonateľnou rýchlosťou v celom frekvenčnom rozsahu. Frekvenčné spektrum je extrémne široké, a tak dá vyniknúť aj najmenším detailom, aby reprodukovaný zvuk ožil s celou parádou. Dlhým výskumom vznikli slúchadlá, ktorých kvalitu ocenia aj najzarytejší audiofilovia a odborníci v nahrávacích štúdiách.

Kľúčové vlastnosti

  • Model pre profesionálov audio sektor
  • Hybridná konštrukcia na odstránenie neduhov slúchadiel
  • Okamžitá reakcia v extra širokom frekvenčnom pásme
  • Príjemne priedušné náušníky sa skvele prispôsobia hlave
  • Špeciálny kábel na minimálnu zmenu signálu

Od základu

Slúchadlá sa chvália hybridnou konštrukciou. Jadro je z ručne vyrobeného mahagónového dreva s vytvrdením pokročilým procesom. Vonkajšie púzdro bolo vyrobené z pochrómovaného hliníka, ktorý bol špeciálne spracovaný a odliaty metódou na zvýšenie pórovitosti zliatiny. Táto kombinácia dreva a kovu zabezpečí, že slúchadlová komora už nie je postihnutá "zvonením", ktoré by mohlo zakryť detaily alebo pridať zafarbenie. Spôsob, akým táto kombinácia reaguje na vibrácie a voľný pohyb vzduchu znamená reprodukciu prakticky nedotknutou prechodovým skreslením.

Až do konca

Náušníky z nich síce robia jedny z najpohodlnejších slúchadiel na sveta, ale ani ony nie sú v tomto prípade len na pohodlie. Náušníky majú tiež svoju vlastnú akustickú úlohu. Firma Grado vzala všetky vedomosti a viac ako 60 rokov skúseností na poli riadenej rezonancie a odstránenie narušenia, a dali ich do slúchadiel PS1000e. Konštrukcia náušníkov vytvára správnu rovnováhu potrebného priestoru na plné vyznenie každého tónu bez akustického skreslenia.

Nič nezostalo zabudnuté

Takéto slúchadlá si iste zaslúžia nemenej kvalitný prívod zvukového signálu. Preto Grado navrhol špeciálny kábel pre PS1000e. Aby bolo frekvenčné pásmo prenášané konzistentne v akejkoľvek jeho časti, bol použitý dvanásťvodičový kábel s prvotriednou UHPLC (Ultra-High Purity, Long Crystal) meďou, zlepšujúcou kontrolu a stabilitu celej škály frekvenčného spektra.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado Professional PS1000e Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grado Professional PS1000e.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií