Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Grado RA-1 A/C

Zobraziť katalóg
Grado RA-1 A/C
Slúchadlový zosilňovač vyššej triedy vyrobený z jedného kusu mahagónu, prenosný, napájaný dvoma batériami 9 V, až 50 hodín prevádzky, sieťový adaptér
Kód:  GRD0010a1a Stránky výrobcu

Grado RA-1 A/C

Úžasný retro dizajn v sebe ukrýva profesionálne kvality na zosilnenie zvuku bez skreslenia. Vďaka referenčnému slúchadlovému zosilňovaču Grado už nemusíte spoliehať na výrobky ostatných výrobcov, aby ste si mohli užívať slúchadlový zvuk na vysokej úrovni. Pomocou zosilňovača RA1 získate zo svojich slúchadiel to najlepšie - zvuk bude znieť ako nikdy predtým. Teplý, hladký a plne zosilnený signál prebudí slúchadlá k ich plnému potenciálu.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny referenčný slúchadlový zosilňovač
  • Silne zosilnený zvuk bez skreslenia
  • Štýlovo spracovaný do jediného kusu mahagónového dreva
  • Veľkosťou vhodný na prenášanie

Tradícia zvuku značky Gród bola v tomto prípade ukrytá do jediného kusu mahagónového dreva. Tým evokuje zlatú éru zvuku, kedy sa používali nedosiahnuteľné elektrónkové zosilňovače. Tie boli však veľmi veľké, ale tento zosilňovač si jednoducho vezmete so sebou. RA1 je k dispozícii vo verzii na napájanie z elektrickej siete (AC) alebo môže byť poháňaný dvojicou 9 V batérií, ktoré zosilňovač budú poháňať po dobu 40 až 50 hodín počúvania s celou gráciou.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Mahagon

Napájanie:
Typ: AC (sieťové)

Rozmery:
13 x 14 x 4 cm

Hmotnosť:
340 g

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado RA-1 A/C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grado RA-1 A/C.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií