Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Grado Statement GS1000e

Zobraziť katalóg
Grado Statement GS1000e
Slúchadlá frekvenčný rozsah 8 Hz - 30 kHz, 32 Ohmov, citlivosť 99,8 dB, 6,3 mm jack pozlátený konektor + redukcia 3,5 mm jack pozlátený konektor, 12-žilový OFC kábel s pozdĺžnymi kryštálmi
Kód:  GRD0035a1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Grado Statement GS1000e

Už na prvý pohľad musí byť jasné, že tieto slúchadlá sú tak trochu umeleckým dielom. Grado dal pod esteticky nádherný mahagón fenomenálne naladené meniče s konzistentným výkonom v extraširokom rozsahu. Tým spojil tradičný materiál s vedecky podloženou technológiou, aby spoločne vyprodukovali zvuk profesionálnej kvality. Počujete každý detail v hudobnom prejave.

Kľúčové vlastnosti

  • Tradícia vylepšená akustickými technológiami
  • Mahagón pre vzhľad i vlastnosti
  • Presná reprodukcia akusticky odladenými meničmi
  • Pohlcujúci dynamický zvuk s vykreslením všetkých nuáns
  • Mimoriadne pohodlie s ergonomicky tvarovanými náušníkmi
  • Špeciálny kábel na minimálne pozmenenie signálu

Tradícia aj technológia

GS1000 používa vyspelé 50 mm meniče, mahagónové drevo a špeciálna konštrukcia káblov, aby sa docielila presná reprodukcia a stabilita v hornej i dolnej časti frekvenčného spektra. Prednes sa prezentuje dynamikou aj čistotou harmonických frekvencií, takže sa jednotlivé nástroje separujú a nehrozí ich zliatie. Ručne spracovaný mahagón prešiel zložitým procesom vytvrdzovania, vďaka čomu slúchadlá nielen skvelo vyzerajú, ale mahagón tiež optimalizuje znenie zvuku.

Podpora meničov

Veľkolepé komory obopnú vaše uši a pomôžu vytvárať prvotriedny zážitok pri počúvaní. Dizajn veľkých náušníkov skvelo sadne, a tiež vytvára optimálne vyvážený priestor, kde sa rozvinie každý tón. Pritom sa vďaka náušníkom radí medzi jedny z najpohodlnejších slúchadiel na súčasnom trhu. Otvorený dizajn podporuje prirodzené prúdenie vzduchu na reálne vyznenie bez utlmených výšok či nepresných basov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Hnedá Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado Statement GS1000e Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grado Statement GS1000e.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií