Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Grado Statement GS2000e

Zobraziť katalóg
Grado Statement GS2000e
Slúchadlá frekvenčný rozsah 4 Hz - 51 kHz, 32 Ohmov, citlivosť 99,8 dB, meniče 50 mm, 6,3 mm jack pozlátený konektor + redukcia 3,5 mm jack pozlátený konektor, 12-žilový OFC kábel s pozdĺžnymi kryštálmi, most obšitý pravou kožou, ručne vyrobené v USA
Kód:  GRD0035a2 Produktové číslo:  182092000967 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Grado Statement GS2000e

Pre skutočných audiofilov tu máme pripravené slúchadlá od spoločnosti Grado, ktorá vypočuje všetky vaše náročné požiadavky. Už na prvý pohľad musí byť jasné, že tieto slúchadlá sú tak trochu umeleckým dielom. Užite si fenomenálne naladené meniče s konzistentným výkonom v extra širokom rozsahu. Počujete každý detail v hudobnom prejave. Posuňte počúvanie vašich obľúbených melódií na úplne novú úroveň.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý vzhľad aj vlastnosti
  • Tradícia vylepšená akustickými technológiami
  • Pohlcujúci dynamický zvuk s vykreslením všetkých nuáns
  • Presná reprodukcia akusticky odladenými meničmi
  • Mimoriadne pohodlie s ergonomicky tvarovanými náušníkmi
  • Špeciálny kábel na minimálne pozmenenie signálu
  • Exkluzívne materiály - drevo, pravá koža
  • 6,3 mm jack a 3,5 mm jack redukcia s pozlátenými konektormi
  • 12-žilový OFC kábel s pozdĺžnymi kryštálmi
  • Ručná práca

Naozaj veľké náušníky

Veľkolepé komory obopnú vaše uši a pomôžu vytvárať prvotriedny zážitok pri počúvaní. Dizajn veľkých náušníkov skvelo sadne, a tiež vytvára optimálne vyvážený priestor, kde sa rozvinie každý tón. Pritom vďaka nim patrí medzi jedny z najpohodlnejších slúchadiel na súčasnom trhu. Otvorený dizajn podporuje prirodzené prúdenie vzduchu na reálne vyznenie bez utlmených výšok či nepresných basov.

Vo všetkých ohľadoch jedinečné

Slúchadlá používajú vyspelé 50 mm meniče, mahagónové a javorové drevo spolu so špeciálnou konštrukciu káblov, čo viedlo k docieleniu presnej reprodukcie a stability v hornej i dolnej časti frekvenčného spektra. Prednes sa prezentuje dynamikou aj čistotou harmonických frekvencií, takže sa jednotlivé nástroje separujú a nehrozí ich zliatie. Ručne spracované drevo prešlo zložitým procesom vytvrdzovania, vďaka čomu slúchadlá nielen skvelo vyzerajú, ale materiál tiež optimalizuje znenie zvuku.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Grado Statement GS2000e Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grado Statement GS2000e.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií