Rapture AlzaBoxy Q1

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 30 series

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Modelové označenie
RTX 3050
(5)
RTX 3060
(9)
RTX 3060 Ti
(2)
RTX 3070
(8)
RTX 3070 Ti
(5)
Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB
12 GB
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
NVIDIA GeForce RTX 30

NVIDIA GeForce RTX 30 – grafika snov

Špičkové grafické karty pre herných nadšencov aj kreatívcov, to je rad NVIDIA GeForce RTX 30. Najnovšia architektúra Ampere ponúka vylepšené ray-tracingové jadrá, ale aj nové jadrá Tensor vyhradené pre umelú inteligenciu. Najčerstvejšie herné skvosty si tak zahráte na maximálne detaily v 4K, s ray-tracingom a vďaka technológii DLSS aj na vždy plne postačujúcom FPS. Umelá inteligencia predstavuje skutočnú revolúciu v hernom svete a vy môžete byť s kartami NVIDIA GeForce RTX 30 jej súčasťou.

GEFORCE RTX hry

RTX je tu. A s ním aj umelá inteligencia

S grafickými kartami GeForce RTX 30 v kombinácii s technológiou DLSS, ktorú poháňa umelá inteligencia, si zahráte tie najväčšie herné pecky súčasnosti tak, ako nikdy predtým. Ray-tracing sa vďaka fyzikálne presnému správaniu svetla v reálnom čase postará o dych vyrážajúcu vizuálnu kvalitu aj v tých najnáročnejších hrách. RTX do toho ide s vami na maximum.

Rozbehnite to naplno s DLSS AI

NVIDIA DLSS má na svedomí nárast FPS spolu s bezkonkurenčnou kvalitou obrazu. To všetko vďaka prelomovému renderovaniu, ktoré je cez GeForce RTX jadrá Tensor plne v réžii umelej inteligencie. Užite si hranie v ešte vyššom rozlíšení a nastavení herných detailov a vychutnajte si excelentný vizuálny zážitok.

NVIDIA RTX DLSS AI
NVIDIA RTX, NVIDIA Reflex

NVIDIA GeForce RTX radu 30 ponúka ultranízku odozvu

NVIDIA Reflex je vaše eso v rukáve. V kompetitívnych hrách často rozhoduje každý okamih. To posledné, čo chcete, je prehrať pre obmedzenia vášho hardvéru. Grafické karty NVIDIA GeForce RTX radu 30 v kombinácii s hernými monitormi NVIDIA G-SYNC plne podporujú technológiu NVIDIA Reflex, ktorá meria a značne znižuje latenciu v drvivej väčšine kompetitívnych hier. Teraz vám už v bitke nič neunikne!

NVIDIA Studio dáva veľa priestoru kreativite

Grafické karty NVIDIA GeForce RTX 30 sú nielen skvelým herným powerhousom, ocenia ich taktiež aj grafici a kreatívci. Špeciálne ovládače NVIDIA Studio totiž zvyšujú výkon všetkých kariet GeForce RTX pri práci s profesionálnymi aplikáciami. Platforma podporuje desiatky programov pre 3D grafiku, úpravu videí, vizuálne efekty alebo tvorbu hier. Jediným limitom je vaša predstavivosť. 

NVIDIA Studio
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné grafické karty NVIDIA GeForce RTX 30 series Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie grafické karty NVIDIA GeForce RTX 30 series Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii grafické karty NVIDIA GeForce RTX 30 series recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií