Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GREEN PAN Stockholm 32cm indukcie

Zobraziť katalóg
GREEN PAN Stockholm 32cm indukcie
Panvica 32cm, keramický povrch, jadro zo špeciálneho tvrdeného hliníka, všetky druhy tepelných zdrojov
Kód:  EAY6251h Produktové číslo:  CW0000843

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GREEN PAN Stockholm 32cm indukcie Predaj skončil

GREEN PAN Stockholm 32cm indukcie

Špičková "zelená" panva, ktorá podporuje Vaše zdravie pri prevádzke, a nezaťažuje životné prostredie pri výrobe, varenie ani následné recykláciu.Nepriľnavý keramický povrch THERMOLON ™ panvíc GreenPan ™, narozdiel od iných nepriľnavých panvíc, neobsahuje PTFE.Pri prehriatí PTFE sa totiž PTFE rozkladá na zmes výparov, ktoré obsahujú častice PTFE, oxidované čiastočky TFE, plyny HFP, DFA, SFA, FiS4 ... Tieto plyny stoja za zdravotnými ťažkosťami, známymi ako "horúčka z polymérových výparov".THERMOLON ™ je neorganické (keramický) poťah zložený predovšetkým zo surovín pochádzajúcich z piesku.Neobsahuje PTFE, PFOA ani silikátové oleje av prírode je veľmi ľahko odbúrateľný.

Pri varení oceníte vlastnosti povrchu THERMOLON ™, ktorý je exkluzívne používaný práve na výrobkoch GreenPan ™.Na rozdiel od nepriľnavých povrchov na báze PTFE odoláva THERMOLON ™ teplotám až 450 ° C.Je veľmi odolný proti poškrabaniu a má dlhú životnosť.Vďaka Thermolon ™ môžete na panvici perfektne vyprážať, dusiť, flambovať a dokonca aj piecť či zapekať v rúre.Panvice sa vďaka nepriľnavému povrchu veľmi ľahko umývajú.Panvice GreenPan ™ sú určené na všetky sporákov, vrátane indukčných.

Pri výrobe je kladený maximálny dôraz na opakované využitie už skôr použitých materiálov a tým pádom zníženie novej ťažby nerastov a prírodného bohatstva.Telo panvice je vyrobené z recyklovaného hliníka, ktorému dalo nový život.Oceľová rukoväť je z recyklovanej ocele, obaly, návod a propagačné materiály GreenPan ™ sú z recyklovanej nebieleného papiera, pre ktorého potlač sa používa minimum farieb.THERMOLON ™ je vyrábaný ekologicky šetrným spôsobom bez použitia PTFE a PFOA a pri jeho aplikácii je do ovzdušia uvoľnené o 60% menej CO2 než u iných nepriľnavých panvíc.Vďaka skvelej tepelnej vodivosti GreenPan ™ je varenie rýchle, a preto energeticky úsporné.

Parametre a špecifikácie:
Priemer panvice: 32 cm
Nepriľnavý povrch Thermolon ™ Endurace
Telo z vysoko kvalitného anodizovaného hliníka 3003
Odolnosť voči vysokým teplotám (až do 450 ° C)
Odolnosť voči mechanickému poškodeniu
Ergonomická,tepelne izolovaná rukoväť
Vhodné aj pre použitie v rúre
Energetická úspora vďaka prvotriednemu využitiu tepelnej vodivosti a kvalite dna panvice
Veľmi ľahké použitie s dokonalým výsledkom
Excelentné nepriľnavé vlastnosti povrchu Thermolon
Ľahká údržba a čistenie
Vhodné na všetky typy platní (indukčné, sklokeramické, el.platničky, plyn, halogén)
Vyrobené z recyklovaných materiálov
Neobsahuje ŽIADNE toxické PTFE a PFOA
Pri prehriatí panvice - žiadne toxické výpary
Certifikované rešpektovanou medzinárodnou "Food and Drug Administration" (FDA, USA)


Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GREEN PAN Stockholm 32cm indukcie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GREEN PAN Stockholm 32cm indukce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GREEN PAN Stockholm 32cm indukce. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GREEN PAN Stockholm 32cm indukce. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GREEN PAN Stockholm 32cm indukce.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií