AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

GRUNDIG Catwalk HD8280

Zobraziť katalóg
GRUNDIG Catwalk HD8280
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2200 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, difuzér a koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 3 m, farba čierna
Kód:  GRFNV437 Produktové číslo:  GMN3220 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GRUNDIG Catwalk HD8280

Výkonný fén na vlasy

GRUNDIG Catwalk HD8280 opatrený príkonom 2200 W je nevyhnutným spoločníkom na rýchle a účinné vysušenie mokrých vlasov a ionizáciou zároveň. Poskytne 3 nastavenia dostupných teplotných pozícií a k tomu súčasne 2 voľby rýchlosti fúkania. Vynikajúce zafixovanie vami zhotoveného účesu a ohľaduplnejšiu a citlivejšiu vlasovú úpravu v spojení s týmto sušičom vlasov poskytne voľba režimu fúkania studeného vzduchu. Okrem toho tiež ionizačná starostlivosť rozširuje do vzduchu anióny, čo odstraňujú statickú elektrinu, a tak navracajú vlasom patričnú hydratáciu, krásny lesk a objem.

Kľúčové prednosti fénu GRUNDIG Catwalk HD8280

  • 3 stupne navolenia teploty
  • 2 nastavenia výkonu
  • Studený vzduch zafixuje účes
  • Difuzér pre prirodzený objem
  • Ionizácia uhladzuje a dodáva lesk vlasom
  • V balení nájdete: Difuzér a Koncentrátor
  • Príkon sušiča vlasov: 2200 W

Fén s difuzérom GRUNDIG Catwalk HD8280

Hojný objem dosiahnete pomocou difuzérového nadstavca, ktorý zároveň ovláda fintu, ako vykresliť jemné vlny vo vašich vlasoch. Fén GRUNDIG Catwalk HD8280 sa zavďačí tiež koncentrátorom vzduchu pre čo najdokonalejší prístup vzduchu presne na miesta, ktoré chceme tvarovať.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GRUNDIG Catwalk HD8280 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRUNDIG Catwalk HD8280. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GRUNDIG Catwalk HD8280. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GRUNDIG Catwalk HD8280. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRUNDIG Catwalk HD8280.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií