AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Grundig HS7080

Zobraziť katalóg
Grundig HS7080
5 1 hodnotení
Kulmofén – rotačný, príkon: 1000W, počet teplôt: 2, počet rýchlostí: 2, ionizácia, studený vzduch a obojstranná rotácia, dĺžka prívodného kábla: 1.8m, farba: čierna
Kód:  GRUKF099 Produktové číslo:  GMS3180 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Grundig HS7080

Túžite po produkte, ktorým by ste fénovali a zároveň upravovali vlasy? Kulmofén by potom mal byť samozrejmou súčasťou vašej starostlivosti o vlasy. Grundig HS7080, teda rotačný kulmofén, ktorý vám skvele poslúži pri vyčesávaní vlasov, a navyše si môžete zvoliť smer, akým sa bude modul rotačnej kulmy otáčať. Vďaka tomu, že máte k dispozícii voľbu medzi 2 úrovňami teploty, sa nemusíte obávať prehrievania vlasov. Za ďalšiu skvelú vychytávku tohto produktu sa dá považovať aj výber z 2 rýchlostí. Môžete si teda upraviť, za ako dlho si účes vytvoríte. Ionizácia zariadi vlasom mimoriadnu ochranu. Na citlivé vlasy môžete využiť praktickú funkciu studeného vzduchu. Nemalou ťažkosťou, ktorá nastáva počas úpravy vlasov, býva zachytávanie vlasov v kefe, ale keďže kulmofén disponuje obojstrannou rotáciou, s týmto už nebudete mať problém.

Základné funkcie kulmofénu Grundig HS7080

  • Kulmofén je skvelý pomocník na styling a vysúšanie vlasov
  • Grundig HS7080 má možnosť rotovania
  • Počet teplôt: 2
  • Počet rýchlostí: 2
  • O ochranu vlasov sa stará ionizácia
  • Studený vzduch bude ústretovejší k vašim citlivým vlasom
  • Pre ľahšie zaobchádzanie bola pridaná obojstranná rotácia
  • Príkon kulmofénu sa rovná hodnote 1000 W
  • Prívodný kábel je dlhý: 1,8 m
  • Farba: čierna

Výbava kulmofénu Grundig

Takzvaná vzduchová tryska sa postará o vyššiu rýchlosť vysúšania vlasov. Ak by ste si v priebehu sušenia chceli vlasy súčasne vyžehliť, potom vám urobí radosť narovnávacia kefa. Ani vytvarovanie vlasov podľa vašich predstáv vám nebude spôsobovať problémy, pretože kulmofén zahŕňa aj kefkovú trysku. Nemusíte sa obávať tvorenia účesu na dlhých vlasoch, pomocnú ruku pri starostlivosti o ne vám ponúkne horúcovzdušná kefa.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 000 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet teplôt
2 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, dá sa prosím použiť Grundig HS7082 aj na krátke husté vlasy? Ďakujem Iveta

Dobrý den, povrch kartáčových nástavců je keramický?

Diskusia a poradňa k Grundig HS7080
Príslušenstvo pre Grundig HS7080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Grundig HS7080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Grundig HS7080 Volumen- und Lockenstyler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Grundig HS7080 Volumen- und Lockenstyler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Grundig HS7080.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií