Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GRUNDIG Music 60 tyrkysové

Zobraziť katalóg
GRUNDIG Music 60 tyrkysové
4,4 6 hodnotení
Rádio – FM rádio, kontrola frekvencie s automatickým doladením, regulácia farby zvuku Tone Control, výstup pre stereo slúchadlá
Kód:  GA562d5 Produktové číslo:  Music 60 tyrkysová Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GRUNDIG Music 60 tyrkysové

Praktický spoločník pre tých, ktorí si bez svojho obľúbeného rádia nevedia predstaviť ani minútu. Vreckové rádio GRUNDIG Music 60 ponúka možnosť tráviť na vlnách modernej hudby a zaujímavých relácií každú voľnú chvíľu, nech už ste kdekoľvek. Vždy si môžete dopriať čistý príjem pomocou technológie kontroly frekvencie s automatickým doladením. Čistote a farbe zvuku tiež prospeje moderná technológia Tone Control. Trojicu funkcií pre vylepšenie kvality zvuku uzatvára Loudness pre zabezpečenie dostatočnej dynamiky aj pri tichom počúvaní.

Vstavaný reproduktor však zvládne aj hlasnejší prednes. Rovnako nechýba ani výstup pre stereo slúchadlá. Teleskopická anténa jednak zaisťuje dostatočný príjem signálu, ale tiež svojou konštrukciou zachováva kompaktné rozmery celého rádia. Samozrejmosťou je možnosť prevádzky nielen pripojením do elektrickej siete, ale aj na batériu.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Vreckové rádio

Frekvencia:
FM s automatickým doladením

Vlastnosti:
Kontrola frekvencia
Regulácia farby zvuku Tone Control
Loudness pre vylepšenie dynamiky

Reproduktor:
Vstavaný

Anténa:
Teleskopická

Rozhranie:
Výstup pre slúchadlá

Napájanie:
Batérie alebo sieťové
(Batérie typu C: 4× 1,5 V)

Rozmery:
250 × 140 × 70 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
250 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hĺbka
70 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,8 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
250 mm Hotovo!
Výška
140 mm Hotovo!
Hĺbka
70 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,8 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma radio grundig music 60 moznost napajania zo siete 230 V alebo len pomocou baterii ???

Diskusia a poradňa k GRUNDIG Music 60 tyrkysové
Príslušenstvo pre GRUNDIG Music 60 tyrkysové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRUNDIG Music 60 tyrkysová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GRUNDIG Musik 60 Türkisblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GRUNDIG Musik 60 Türkisblau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRUNDIG Music 60 türkiz.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií