Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GRUNDIG RRCD 1445 strieborný

Zobraziť katalóg
GRUNDIG RRCD 1445 strieborný
5 1 hodnotení
Rádiomagnetofón digitálny tuner, CD / MP3 / WMA, USB, 10 predvolieb, možnosť napájania na batérie, 12W
Kód:  GA453b1 Produktové číslo:  RRCD 1445 silver Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GRUNDIG RRCD 1445 strieborný Predaj skončil

GRUNDIG RRCD 1445 strieborný

Či už pracujete, študujete alebo si chcete len užiť pôžitku z krásnej hudby, skvele k týmto činnostiam poslúži rádiomagnetofón Grundig RRCD 1445 v striebornom prevedení, ktorý sa stane nielen ideálnym spoločníkom na spríjemnenie vašich voľných i pracovných chvíľ, ale vďaka jemnému dizajnu s harmonicky zladenými ovládacími prvky tiež krásnou ozdobou vašej domácnosti.

Vaša hudba vždy pripravená na prehratie

Prenosný prehrávač si hravo poradí so zvukovými CD rovnako ako s formátmi MP3 a WMA, ktorý umožní z flashdiskov prehrať USB port. Zvoliť si môžete z niekoľkých režimov prehrávania, ako je náhodné prehrávanie skladieb, opakovanie jednej skladby či celého albumu. Rádio si naladíte prostredníctvom digitálneho tunera s automatickým ladením, ktorá vám umožní prijímať AM / FM frekvencie, pričom sa o silný signál postará teleskopická anténa. Uložiť možno celkom až 10 staníc, ktoré si obľúbite a budete k nim chcieť mať vždy jednoduchý a rýchly prístup. Nastavenie všetkých funkcií skontrolujete na dobre čitateľnom LCD displeji.

Skvelé hudobné podanie vždy po ruke

O skvelé hudobné podaní všetkých vašich skladieb sa starajú dva reproduktory s celkovým PMPO výkonom 12 W. Pre milovníkov basov je dobrou správou, že magnetofón disponuje funkciou Ultra Bass System, ktorá posilní všetky basové frekvencie. V prípade, že pre vás napájací kábel bude predstavovať príliš veľké obmedzenie, stačí magnetofón naládovať šiestich 1,5V batériami typu C a mať svoju hudbu pri sebe i na cestách.

Parametre a špecifikácie

Prehrávané médiá:   CD, CD-R, CD-RW

Podporované formáty:   MP3, WMA

Vstupy a výstupy:   3,5mm slúchadlový výstup

Možnosti pripojenia:   USB

Dispej: Frekvencia, číslo stopy, doba prehrávania

Napájanie: Sieťové napájanie 230 V, 6 × 1,5 V - batérie typu C

Farebné prevedenie:   Strieborné

Rozmery:   24,5 × 14 × 24,5 cm

Hmotnosť:   1,8 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GRUNDIG RRCD 1445 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GRUNDIG RRCD 1445 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GRUNDIG RRCD 1445 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GRUNDIG RRCD 1445 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GRUNDIG RRCD 1445 stříbrný.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií