PET PET

Sony Ericsson W580i bílý

Zobraziť katalóg
Sony Ericsson W580i bílý
Mobilný telefón GSM Sony Ericsson W580i bílý (style white)
Kód:  RO116b
Sony Ericsson W580i bílý Predaj skončil

Sony Ericsson W580i bílý

Štýlový mobilný telefón s plnohodnotným MP3 prehrávačom, digitálnym fotoaparátom a mnohými ďalšími funkciami, prenosom dát EDGE a FM rádiom s podporou RDS.Na zadnej časti telefónu je umiestnený fotoaparát s rozlíšením 2 megapixely, automatickým zaostrovaním a možnosťou digitálneho zoomu. Displej zobrazuje rgb (51,51,51) "> 262 144 farebných odtieňov v rozlíšenírgb (51,51,51) "> 240 x 320 bodov.

USB pripojenie alebo bezdrôtová technológia BlueTooth Vám umožnia komunikáciu s ostatnými telefóny alebo počítačom.Pre prehrávanie hudobných súborov MP3 alebo AAC poslúži integrovaný hudobný prehrávač.Pre ukladanie obrázkov, vyzváňacích melódií, MP3 a AAC súborov, fotografií i videozáznamov je pripravený slot na pamäťové karty Memory Stick Micro (M2).

Vďaka novej funkcii s názvom TrackID rozpoznáte takmer každú neznámu hudbu.Stačí si uložiť jej časť a odoslať ju k rozpoznaniu.Počas niekoľkých okamihov budete mať v telefóne názov skladby, meno interpreta aj názov albumu.

Mobilný telefón ponúka plnú podporu multimediálnych správ MMS, ktorá umožňuje posielať a prijímať grafické správy tvorené obrázkami, melódiami a textom.Ďalej je vybavený polyfonickými melódiami, kalendárom alebo funkciami pre prácu s časom ako je napríklad budík, časovač alebo stopky.Z dátových nosičov podporuje telefón prenos pomocou technológie GPRS a vysokorýchlostné EDGE.Vďaka tomu si môžete sťahovať e-mailovej správy a prechádzať internetové stránky.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ:TFT
Farebná hĺbka:262 144 farieb
Rozlíšenie:rgb (51,51,51) "> 240 x 320 bodov

Siete:
GSM 850
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900

Komunikácia zariadenia:
BlueTooth
USB

Prenos dát:
GPRS
EDGE

Fotoaparát:
Rozlíšenie:2 megapixely
Digitálny zoom:4 x
Možnosť natáčať video
Automatické zaostrovanie

Pamäť:
Slot na karty Memory Stick Micro (M2)

Správy:
Typ:SMS, EMS, MMS, E-mail
Pamäť na SMS zdieľaná
Podpora T9

Ďalšie funkcie:
Editor melódií
FM rádio s RDS
Hudobné skladby (MP3/AAC)
TrackID
MegaBass
Zmena skladby pohybom
Java
Letový režim
Media Player
Trojrozmerné hry
Obrazové blogovanie
VideoDJ
Modem
Prenosy RSS
Budík
Hlasitý telefón
Kalendár
Kalkulačka
Konferenčné hovory
Poznámky
Správca súborov
Stopky
Telefónny zoznam
Úlohy
Časovač

Rozmery:
99 x 47 x 14 mm

Hmotnosť:
94 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony Ericsson W580i bílý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Ericsson W580i bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Ericsson W580i bílý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Ericsson W580i bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Ericsson W580i bílý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií