AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange)

Zobraziť katalóg
GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange)
Mobilný telefón GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange)
Kód:  RO118b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange) Predaj skončil

GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange)

Výborný mobilný telefón s unikátnou otočnou konštrukciou, technológiou EDGE, veľkým displejom a funkciou Walkman.Prednosťou tohto telefónu sú do detailu prepracované funkcie MP3 prehrávača a herných vymožeností.Pre hranie hier sú pripravená špeciálna tlačidlá nad displejom telefónu, vďaka ktorým môžete hrať hry pohodlne tak, že prístroj držíte oboma rukami v štýle konzoly.Navyše sa skutočnú silovou a zvukovú spätnou väzbou pre realistický zážitok, ktorý umocňuje aj podpora trojrozmerných Java hier a veľký aktívny displej so zobrazením 262 tisíc farieb vo veľmi jemnom rozlíšení.

Vysokorýchlostné technológie EDGE vám umožní sťahovať do telefónu väčšie súbory priebehu pár okamihov a surfovať to internetových stránkach svižněji a rýchlejšie.Vďaka zabudovanej funkcii čítačky RSS kanálov ľahko zistíte novinky na Vašich obľúbených internetových stránkach, ktoré túto funkciu podporujú.

Vstavaný MP3 prehrávač, ktorý funguje aj pri vypnutom mobilnom telefóne, Vás nechá počúvať pesničky napríklad aj v lietadle, kde musíte mať telefón vypnutý.Zmestí sa do neho až 80 skladieb, ktoré nahráte do internej pamäte s veľkosťou 256 MB.Počúvať ich môžete cez v balení dodávané slúchadlá alebo s priateľmi pomocou stereofónnych reproduktorov zabudovaných v zadnej strane prístroja.Hudbu prehrávajú nahlas a čisto, s funkciou Mega Bass pridáte hĺbky pre bohatší zvuk.Ďalšie nadštandardné funkcií je FM rádio so systémom RDS, doplnené ľahkým hľadaním kanálov a možnosťou uloženia ôsmich prednastavených staníc.Rozsah rádia je 87,5 až 108,0 MHz.Súčasťou balenia sú samozrejme stereo slúchadlá, ktoré slúži zároveň ako osobné handsfree.Svoju kreativitu môže vyjadriť aj pomocou funkcie VideoDJ.V nej môžete kombinovať zvuky, videoklipy, obrázky a text.Potom výsledný videoklip uložíte v telefóne alebo pošlite ako správu priateľom alebo rodine.Keď pripojíte W600i k počítaču pomocou dodávaného kábla USB, PC identifikuje váš telefón ako zariadenia na ukladanie dát.Potom môžete pesničky, obrázky a ďalšie súbory vkladať do telefónu jednoduchým přetahováním.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Typ:aktívny TFT
Farebná hĺbka:262 144 farieb
Rozlíšenie:176 x 220 bodov

Siete:
GSM 850
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900

Komunikácia zariadenia:
Bluetooth
Infračervený port
Systémový konektor

Prenos dát:
GPRS
EDGE

Kamera:
Rozlíšenie:1,3 Mpx
Digitálny zoom:4x
Přisvětlovací dióda
Možnosť natáčať video

Pamäť:
Interná pamäť:256 MB

Správy:
Typ:SMS, EMS, MMS, E-Mail
Pamäť na SMS:200 správ
Podpora T9

Ďalšie funkcie:
FM rádio s RDS
MP3 prehrávač
40hlasé polyfonické melódie
Editor melódií
Multimediálny prehrávač
Budík (i opakovaný)
Kalendár
Konferenčné hovory
Úlohy
Kalkulačka
Diktafón
Editor obrázkov
Motívy
Animované tapety
Hlasitý odposluch
Stopky
Výmena vizitiek
Zápisník na kódy
Úlohy
Časovač
Správca súborov

Batéria:
Kapacita:900 mAh
Typ batérie:Li-Pol
Pohotovostná doba:375 hodín
Doba hovoru:8 hodín

Rozmery:
93 x 47 x 23 mm

Hmotnosť s batériou:
120 g

Obsah balenia:
Mobilný telefón
Nabíjačka
USB kábel
CD so software
Osobné handsfree (slúži aj ako stereo slúchadlá)
Užívateľská príručka

UPOZORNENIE:
K mobilným telefónom neponúkame služby žiadneho z mobilných operátorov - nesepisujeme zmluvy ani nepredávame dobíjacie kupóny!
Pre rýchle vybavenie prípadnej reklamácie odporúčame použiť výlučne autorizované servisné stredisko!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GSM Sony Ericsson W600i oranžový (vibrant orange).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií