Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GUNNAR Office Collection Edge, crimson

Zobraziť katalóg
GUNNAR Office Collection Edge, crimson
Okuliare pre prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
Kód:  JD611h1 Produktové číslo:  R6638-C004 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Office Collection Edge, crimson Predaj skončil

GUNNAR Office Collection Edge, crimson

Jednoduché a elegantné. Vďaka bezobroučkovému dizajnu vám okuliare EDGE poskytujú ničím nerušený obraz digitálneho sveta. Integrované modulárny obrúčky s kovovými pantíky vytvára optimálne podmienky pre dlhé sedenie pri počítači. Tieto okuliare sú určené pre prácu s LCD monitorom, predovšetkým pri kancelárskej práci.

Silikónové nosové opierky sú prispôsobivé a budú tak perfektne sedieť na ktoromkoľvek nosa. Jemne zakrivené nožičky drží okuliare stabilne uchytenej na svojom mieste. Termoplastická guma po celej nožičke zabraňuje otlakom a zvyšuje tak pohodlie pri nosení. Bezrámové dizajn minimalizuje rušivé periférne vnemy a zároveň znižuje váhu okuliarov na minimum. Proste dokonalé okuliare pre sedenie pri počítači!

Technológia i-AMP je obrovskou konkurenčnou výhodou okuliarov Gunnar oproti okuliarom iných výrobcov. Za jej vývojom stojí roky výskumu a spolupráce s ľuďmi, ktorí trávia za počítačom dlhé hodiny v kuse. Investície do okuliarov Gunnar je investíciou do vášho zdravia.

Výhody nosenia okuliarov Gunnar



Trávite každý deň veľa času pred obrazovkou počítača alebo televízie? Nedokážete odtrhnúť oči od svojho tabletu alebo smartfónu? Vaše oči sú pri takejto záťaži veľmi namáhané a iste sa dostaví aj nepríjemné sprievodné javy ako napríklad vysychanie očí, problémy s ostrením, únava očí, rezavé či bodavé pocity pri žmurkanie a nezriedka aj bolesti hlavy. Všetky tieto symptómy môžu viesť v dlhodobom horizonte až k poškodeniu zraku. Okuliare Gunnar nie sú obyčajné okuliare. Jedná sa o prvé okuliare, ktoré myslí predovšetkým na užívateľov, ktorí trávia dlhé hodiny pred obrazovkou počítača. Okuliare Gunnar zvyšujú kontrast, pohodlie a sústredenie na prácu za súčasného úbytku očnej únavy. Budete môcť pracovať alebo hrať hry naplno bez neustáleho šúchanie očí a výrazne znížite počet prestávok vynútených očné únavou.

Za úspechom okuliarov značky Gunnar stojí predovšetkým jedinečnosť patentovanej technológie i-AMP, ktorej tajomstvo je ukryté v kombinácii niekoľkých kľúčových faktorov, ktoré dohromady utvára fungujúci celok:

Geometria šošoviek - FRACTYL



Okuliare Gunnar majú oproti bežným okuliarom zakřivenější skla očníc, vďaka čomu presnejšie kopírujú tvar vašej hlavy. Tento tvar zabraňuje nadmernej cirkulácii vzduchu vo vnútri vašich okuliarov a tým aj rýchlejšiemu vysušovaniu očí, ktoré má za následok nepríjemné pocity škrabania a pálenia.

Materiál šošoviek - DIAMIX



Na rozdiel od bežných materiálov v sebe okuliare Gunnar dokázali skĺbiť oboje - verné zobrazenie farieb i odolnosť skiel proti nárazom či oderom. Vďaka optimálnemu zafarbenie a veľmi presnej optike poskytujú očnice DIAMIX vždy kryštalicky čistý obraz.

Zafarbenie šošoviek - IONIK



Umelá žiara z monitorov obsahuje úzkej časti spektra s vysokou intenzitou namiesto rovnomerného, plnospektrálneho svetla, ktoré pre ľudské oči nepredstavuje takú záťaž. Zafarbenie šošoviek IONIK filtruje a vyrovnáva prijímanej svetelné spektrum a robí výsledný obraz teplejším a tým aj príjemnejším pre oči.

Vrchná vrstva šošoviek - i-Fi



Internet je plný všemožného obsahu. Niektorý sa leskne, iný zase bliká alebo na vás septembra v krikľavo pastelovej farbe. Všetky tieto javy sa súhrnne označujú za tzv "vizuálne hluk", ktorý predstavuje pre vaše vnímanie zbytočnú záťaž, pretože musíte oddeliť vnímaný obraz od rušivých vnemov. Vďaka obojstrannej anti-reflexné vrstve i-Fi sa zbavíte väčšiny nepríjemných odleskov a výrazne tak uľavíte svojim očiam a predídete bolestiam hlavy. U bežných šošoviek dochádza v priebehu dňa k miernemu zahmlievaniu a v dlhšom časovom období k oderom a škrabancom, ktoré znižujú kvalitu optiky vašich okuliarov. Vonkajšia ochranná vrstva i-Fi chráni vaše šošovky pred poškodením a vďaka unikátnemu chemickému povlaku aj pred zahmlením čím drží kvalitu optiky okuliarov po celý deň na najvyššej úrovni.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Kancelárske Hotovo!
Štýl
Klasik Hotovo!
Farba skiel
Žltá Hotovo!

Použitie

Použitie
Kancelárske Hotovo!

Štýl okuliarov

Štýl
Klasik Hotovo!

Farba

Farba skiel
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUNNAR Office Collection Edge, crimson Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Office Collection Edge, crimson. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Office-Edge-Sammlung, Purpur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Office-Edge-Sammlung, Purpur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUNNAR Office Collection Edge, crimson.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií