Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GUNNAR Office Collection Intercept Smoke

Zobraziť katalóg
GUNNAR Office Collection Intercept Smoke
4,5 8 hodnotení
Okuliare - pre prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
Kód:  JD611f1i Produktové číslo:  INT-06701

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Office Collection Intercept Smoke

 

Okuliare GUNNAR využívajú všetky pokročilé technológie, aby ich používanie zlepšilo užívateľom prácu s počítačom. Ich ľahko zafarbené sklá výrazne navyšujú kontrast, zdôrazňujú detaily a vizuálne vnemy každého, kto pracuje s počítačom. Zároveň minimalizujú nežiaduce lesknutie displeja a tlmí najtvrdšie časti farebného spektra. Vďaka všetkým uvedeným vlastnostiam minimalizujú očnú i celkovú únavu pri sledovaní LCD displejov a zlepšujú reakcie, čo ocenia nielen náruživí počítačoví hráči, ale aj ľudia, ktorí s počítačom musia pracovať na každodennej báze.

Hlavným benefitom okuliarov GUNNAR je pokročilá technológia i-AMP, ktorá vznikla vďaka intenzívnemu výskumu ľudského optického systému a jeho interakcie s digitálnymi zariadeniami. Na základe získaných poznatkov bol skombinovaný jedinečný materiál šošoviek s pokročilou geometriou a špičkovými povrchovými vrstvami. Ich obstaranie sa vám vráti už pri krátkom používaní vo vyššej produktivite a zároveň menšej únave.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Kancelárske Hotovo!
Štýl
Moderný Hotovo!
Farba skiel
Jantárová Hotovo!

Použitie

Použitie
Kancelárske Hotovo!

Štýl okuliarov

Štýl
Moderný Hotovo!

Farba

Farba skiel
Jantárová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rozhoduji se o brýlích a nevím, který model vybrat. Jaký je rozdíl mezi Gunnar Enigma Onyx a GUNNAR Office Collection Intercept Smoke ? Brýle potřebuji hlavně na kancelářskou práci (Autocad, Libre Office).

Dobrý den, 3. obrázek se neshoduje s 1. a 2., co platí? Díky

Dobrý den, jsou brýle vhodné, i když používám normální dioptrické brýle? Děkuji

Diskusia a poradňa k GUNNAR Office Collection Intercept Smoke
Príslušenstvo pre GUNNAR Office Collection Intercept Smoke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Office Collection Intercept Smoke. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Intercept Smoke. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Intercept Smoke. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUNNAR Office Collection Intercept Smoke.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií