Rapture PET

GUNNAR Office Collection Vertex, onyx

Zobraziť katalóg
GUNNAR Office Collection Vertex, onyx
Okuliare – na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
Kód:  JD611v1 Produktové číslo:  VER-00101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUNNAR Office Collection Vertex, onyx Predaj skončil

GUNNAR Office Collection Vertex, onyx

Účinné parametre a zároveň veľmi elegantný štýl v sebe nesú špeciálne okuliare na dlhú prácu na počítači. Či už trávite hodiny denne za počítačom v kancelárii alebo doma, určite to skôr či neskôr spoznáte na únave očí. Okuliare GUNNAR Office Collection Vertex Onyx sú špeciálne navrhnuté tak, aby lepšie chránili oči pred žiarením z LCD monitorov. 

Kľúčové vlastnosti okuliarov GUNNAR Office Collection Vertex Onyx

  • Ideálne pre prácu s počítačom
  • Znižujú únavu očí
  • Zvyšujú kontrast, ostrosť
  • Redukujú odlesky obrazovky
  • 100 % UV filter
  • Odolný materiál

Redukujú žiarenie a zvyšujú ostrosť a kontrast

Okuliare GUNNAR Office Collection Vertex Onyx sú vyrobené z kvalitného polykarbonátu, ktorý im prepožičiava vysokú pevnosť a flexibilitu. Sklá okuliarov sú jemne dymovo zafarbené, aby redukovali škodlivé žiarenie z LCD obrazoviek a UV žiarenie. Zároveň zvyšujú ostrosť a kontrast a lepšie vykresľujú detaily.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Kancelárske Hotovo!
Štýl
Elegantný Hotovo!
Nos
16 mm Hotovo!
Nožička
135 mm Hotovo!
Sklo
54 mm Hotovo!

Použitie

Použitie
Kancelárske Hotovo!

Štýl okuliarov

Štýl
Elegantný Hotovo!

Veľkosť

Nos
16 mm Hotovo!
Nožička
135 mm Hotovo!
Sklo
54 mm Hotovo!

Farba

Farba skiel
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mají tyto brýle filtr modré části spektra?

Dobrý den, jsou tyto brýle rozměrově menší než https://www.alza.cz/gunnar-office-collection-intercept-onyx-crystal-d2306368.htm#popis ? Objednal jsem si tyto brýle v odkazu ale jsou mi příliš velké.

Dobrý deň, z okuliarov mi vypadol šróbik, je nejaký spôsob ako zohnať náhradný? V optike povedali, že šróbik je špeciálny a väčší než obyčajné okuliarové šróbiky. Ďakujem :)

Diskusia a poradňa k GUNNAR Office Collection Vertex, onyx
Príslušenstvo pre GUNNAR Office Collection Vertex, onyx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUNNAR Office Collection Vertex, onyx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Vertex, Onyx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GUNNAR Office Collection Vertex, Onyx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GUNNAR Office Collection Vertex szemüveg - ónix.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií