Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GUZZANTI Elektrické kozubové kachle GZ 351

Zobraziť katalóg
GUZZANTI Elektrické kozubové kachle GZ 351
4,5 2 hodnotení
Elektrický krb 1500W, 2 možnosti nastavenia ohrevu, turbo ohrev s ventilátorom, efekt reálneho ohňa
Kód:  EPV2010a Produktové číslo:  5051554615818 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUZZANTI Elektrické kozubové kachle GZ 351 Predaj skončil

GUZZANTI Elektrické kozubové kachle GZ 351

Nemáte možnosť si domu zaobstarať klasické kachle? Ponúkame vám alternatívu v podobe krásnych elektrických kozubových kachlí GZ 351 značky GUZZANTI. Prenosné kachle majú oceľovú konštrukciu. Disponujú 2 možnosťami nastavenia ohrevu, komfortnou výhrevnosť je do 35 m2 plochy so štandardnou výškou stropu. K dispozícii je tiež Turbo ohrev s vstavaným ventilátorom, ktorý zabezpečuje cirkuláciu ohriateho vzduchu.

Kachle s maximálnym príkonom 1500 W sa jednoducho zapoja do zásuvky a vy sa už nemusíte o nič starať. V zimnom období vás poteší nielen vyhriata miestnosť, ale aj efekt reálneho ohňa. Kachle môžu byť používané aj bez kúrenia ako dekorácia. Samozrejmosťou je ochrana proti prehriatiu. Cieľom značky GUZZANTI je poskytnúť zákazníkom spotrebiče pre domácnosť v nadštandardnej kvalite s starostlivo spracovaným a ľúbivým dizajnom za priaznivé ceny.

Vlastnosti:

  • veľmi ekonomická prevádzka
  • jednoduché zapojenie do zásuvky
  • efekt reálneho ohňa
  • 2 možnosti nastavenia ohrevu
  • ochrana proti prehriatiu
  • vstavaný ventilátor zabezpečujúci cirkuláciu ohriateho vzduchu
  • kachle môžu byť používané aj bez kúrenia ako dekorácia

Technické údaje:

Rozmery (V x Š x H): 41,5 × 37 × 19 cm

Váha: 7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUZZANTI Elektrické kozubové kachle GZ 351 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti Elektrická krbová kamna GZ 351. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti Elektroherde GZ 351. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti Elektroherde GZ 351. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti Elektrická krbová kamna GZ 351.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií