Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Guzzanti GZ 205

Zobraziť katalóg
Guzzanti GZ 205
4,5 21 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2000W, materiál: sklo, automatické vypnutie, filter, funkcia udržania teploty, kontrolka prevádzky, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, regulácia teploty, skrytá špirála a ukazovateľ vodnej hladiny, číra
Kód:  GUZRK003 Produktové číslo:  GZ 205 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Guzzanti GZ 205

Rýchlovarná kanvica GUZZANTI GZ 205 vás ohromí jednoduchým a čistým dizajnom, ktorý zaiste oživí vašu modernú domácnosť. Nádoba je vyrobená z vysoko kvalitného varného skla a ponúka celkový objem 1,7 litra. Pre kontrolu hladiny vody je k dispozícii priehľadný vodoznak na bočnej strane produktu. Okrem štandardného ohrevu vody k bodu varu ponúka rýchlovarná kanvica možnosť navoliť si cieľovú teplotu vody a následne ju udržať až počas doby 30 minút. Samozrejmosťou je dnes už bežná skrytá tepelná špirála uľahčujúca prípadné čistenie prístroja a pre používateľov veľmi prívetivá odnímateľná základňa otočná o 360°. Bezpečnosť zaisťuje ochrana proti prehriatiu a nadbytočnú časť prívodného kábla možno zmotať do základne.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Guzzanti 205

  • Elegantná rýchlovarná kanvica s priehľadnou nádobou
  • Nádoba kanvice z kvalitného varného skla s objemom 1,7 l
  • Možnosť nastavenia 6 teplôt vody
  • Kanvica Guzzanti má funkciu udržanie teploty počas doby 30 minút
  • Skryté vykurovacie teleso
  • Odnímateľná základňa s konektorom 360°
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Príkon 2 000 W

Príprava lahodných čajov bude hračkou

Pokiaľ nepatríte k ľuďom, ktorí zalejú vriacou vodou sáčok s čajom a v rannom zhone ho rýchlo vypijú, ale radi si vychutnáte šálku lahodného čaju či kávy a venujete ich príprave náležitú pozornosť, určite oceníte kanvicu Guzzanti 205. Umožní vám totiž nastaviť si teplotu ohrievanej vody a dokonca ju počas doby 30 minút udržať. Ak sa teda niekde zdržíte, nemusíte vodu znovu ohrievať. Alebo ráno deťom pred odchodom do práce nachystáte horúcu vodu na čaj, aby už nemuseli s kanvicou nijako samy manipulovať. Na výber máte z týchto teplôt:

  • 70 °C – ideálna na jemný japonský čaj
  • 80 °C – na zelený čaj a instantné nápoje
  • 85 °C – na biely čaj
  • 90 °C – pre polozelený čaj oolong
  • 95 °C – french press alebo prekvapkávaná káva
  • 100 °C – čierny čaj

Rozmery:
21,5 × 21,5 × 30,5 cm

Hmotnosť:
1,6 kg

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat zda tato rychlovarná konvice při vaření vody svítí různými barvami. Děkuji za odpověď.

Dobry den, chci se zeptat, zda ma filtr vodniho kamene nejakou funkci, kdyz neprileha ke stenam konvice? Pri nalevani tece voda vsude kolem filtru. To by asi nemela, ze? Dekuji za odpoved

Dobry den, chci se zeptat, zda ma filtr vodniho kamene nejakou funkci, kdyz neprileha ke stenam konvice? Pri nalevani tece voda vsude kolem filtru. To by asi nemela, ze? Dekuji

Jak je signalizována hodnota zvolené teploty?

Prosim Vas, akym sposobom signalizuje ohrev? Svieti? Dakujem.

Diskusia a poradňa k Guzzanti GZ 205
Príslušenstvo pre Guzzanti GZ 205 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 205. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 205. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 205.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií