PET PET

Guzzanti GZ 208

Zobraziť katalóg
Guzzanti GZ 208
4,1 24 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 2 l, príkon 2200W, materiál: sklo, automatické otváranie veka, funkcia udržania teploty, ochrana pred prehriatím, otočná základňa, regulácia teploty, ukazovateľ vodnej hladiny a zvuková signalizácia, číra
Kód:  GUZRK005 Produktové číslo:  GZ 208 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Guzzanti GZ 208

Rýchlovarnú kanvicu Guzzanti GZ 208 si obľúbite vďaka jej nadčasovému dizajnu aj funkčnosti. Má hneď niekoľko výhod pre ktoré sa čoskoro stane vaším nepostrádateľným pomocníkom v domácnosti. Má odnímateľnú základňu s 360° konektorom, takže sa s ňou veľmi dobre manipuluje. Určite oceníte aj funkciu udržiavania nastavenej teploty po dobu 30 minút. Navyše si môžete nastaviť teplotu, na ktorú sa má voda ohriať v rozmedzí 50 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C a 100 °C. Kanvica sa jednoducho udržuje. Disponuje vyberateľným a umývateľným filtrom vodného kameňa.

Kľúčové vlastnosti kanvice Guzzanti GZ 208

  • Kanvica Guzzanti GZ 208 z kvalitného varného skla
  • Odnímateľná základňa s 360° konektorom
  • Funkcia udržiavania nastavenej teploty po dobu 30 minút
  • Možnosť ohriať vodu na požadovanú teplotu (50 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C a 100 °C)
  • Vyberateľný a umývateľný filter vodného kameňa
  • Automatické otváranie veka
  • Skrytá tepelná špirála
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Navíjanie napájacieho kábla

5 nastaviteľných teplôt u kanvice Guzzanti GZ 208

S varnou kanvicou si môžete veľmi jednoducho prispôsobiť teplotu vody pripravovanému nápoju. Celkom máte na výber z 5 teplôt, od 100 °C pre čierny čaj cez 90 °C pre polozelený čaj, 70 °C pre biely čaj po 50 °C vhodných na prípravu zeleného čaju. Vďaka vodoznaku vždy viete, koľko vody máte v kanvici. Kanvica má odlišné podsvietenie pre každú teplotu zvlášť.

Farba:
Číra

Objem:
2 l

Príkon:
2 200 W

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
2 l Hotovo!
Vlastnosti
Otočná základňa Hotovo!
Funkcie
Automatické otváranie veka, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!

Farba

Farba
Číra Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Guzzanti GZ 208 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 208. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 208. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 208. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti GZ 208.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií