GUZZANTI GZ 23

Zobraziť katalóg
GUZZANTI GZ 23
3,7 3 hodnotení
Pákový kávovar nerez, 1200W, 15bar, nádržka na vodu 1.1l, 2 nezávislé termostaty
Kód:  EPV107m Produktové číslo:  5999883758168 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUZZANTI GZ 23

Nechajte sa zlákať vôňou lahodnej kávy pripravenej profesionálnym kávovarom Espresso GUZZANTI GZ 23. Tento šikovný prístroj ponúka elektronické nastavenie množstva a teploty kávy, ovládanie výstupu pary a využíva technológie Thermoblock - Najprogresívnejšie a úsporné technológie rýchloohrevu vody. Profesionálny výsledok a zároveň rýchlejšia príprava kávy za nižšej spotreby energie je zaručená elektronickou kontrolou teploty.

Dva nezávislé termostaty sa postarajú o správnu teplotu kávy, pary, rýchle predhriatie kávovaru aj spoľahlivú ochranu proti prehriatiu. Bezpečnosť je navyše posilnená funkciou automatického vypnutia. Kávovar ďalej disponuje automatickým nastavením prepínanie voliča na prípravu jedného alebo dvoch šálok kávy, dvoma ďalšími ovládačmi, ktoré riadi nastavenie teploty a množstva pripravovanej kávy, a systémom Vari-steam. Ten slúži na ovládanie výstupu pary pre napenenie mlieka pri príprave cappuccina.

Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1,1 l je vybavená samozatváracími ventilom, čo uľahčí a urýchli doplňovanie čerstvej vody. Čistenie kávovaru nikdy nebolo jednoduchšie - odkvapkávacia vaničku s mriežkou možno ľahko vybrať a vymyť. Kávovar svojim elegantným nerezovým dizajnom bude dokonale ladiť s každou modernou kuchyňou.

Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
Technológia Thermoblock
2 nezávislé termostaty
Funkcia automatického vypnutia
Odnímateľná nádržka na vodu s objemom 1,1 l sa samozatváracím ventilom
Ľahké čistenie
Atraktívny nerezový povrch

Príkon:
1200 W

Tlak pary:
15 bar

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUZZANTI GZ 23 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 23. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 23. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 23. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti GZ 23.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií