Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Guzzanti GZ 621

Zobraziť katalóg
Guzzanti GZ 621
4,8 4 hodnotení
Domáca pekáreň príkon 550 W, špeciálne programy: nastavenie prepečenia kôrky, hmotnosť náplne 1000g, funkcie: odložený štart, udržovanie teploty, pamäť pri výpadku el, prúdu, pozastavenie pečiaceho programu, nepriľnavý povrch nádoby a displej, počet programov 19, príslušenstvo: hák/y na miesenie a forma na pečenie,
Kód:  GUZVL004 Produktové číslo:  GZ 621 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Guzzanti GZ 621

vypnuté
Guzzanti GZ 621

Lahodný domáci chlieb

Domáca pekáreň Guzzanti GZ 621 je plne automatickým prístrojom, ktorý pripraví domáci chrumkavý chlieb podľa vašich požiadaviek až do hmotnosti 1 000 gramov. Vybrať si môžete hneď z troch hmotností pečeného chleba - 500, 750 a 1 000 gramov.

vypnuté
mouka

Domáca pekáreň predstavovala skôr celkom nadštandardný luxus, ale dnes sa už jedná o cenovo dostupné zariadenie s radom možností. Máte chuť na chrumkavý chleba z presne vybraných surovín? Žiadny problém.

vypnuté
Guzzanti GZ 621

Guzzanti GZ 621

19

programov

Pekáreň Guzzanti GZ 621 disponuje 19 automatickými programami, vďaka ktorým môžete pohodlne pripraviť rôzne druhy chlebov, zaváranín, jogurtov alebo aj ryže. Ďalšiu funkciu predstavuje možnosť nastavenia stupňa prepečenia kôrky - či má byť svetlá, stredná, alebo prepečená.

Pekáreň Guzzanti GZ 621 je vybavená funkciou odložený štart, ktorá dovolí odložiť začiatok pečenia až o 15 hodín. O ľahkú údržbu sa postará nepriľnavý povrch formy aj miesiaceho háku, ktorý je súčasťou balenia. Na bezpečné umiestnenie na linke sa môžete spoľahnúť vďaka gumovým nožičkám, ktoré sa nešmýkajú.

15

hodín

LCD

displej

Všetky predvoľby navolíte pomocou dotykového ovládania, ktoré vám následne zobrazí prehľadný LCD displej. Pohodlne tak nastavíte program, čas či stupeň prepečenia. Pekáreň Guzzanti GZ 621 tiež disponuje možnosťou nastavenia času a udržania teploty po dobu 60 minút.

vypnuté
Guzzanti GZ 621
  • Povrch pekárne z nehrdzavejúcej ocele

  • LCD displej

  • Udržanie teploty po dobu 60 minút

  • Pamäť pre prípad výpadku prúdu

  • Napájací kábel s dĺžkou 1,2m

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Príkon
550 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nepriľnavý povrch Hotovo!
Funkcie
Odložený štart, Udržiavanie teploty, Pamäť pri výpadku el. prúdu, Pozastavenie pečiaceho programu, Nastavenie prepečenia kôrky Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
550 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 000 g Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nepriľnavý povrch Hotovo!

Funkcie a programy

Funkcie
Odložený štart, Udržiavanie teploty, Pamäť pri výpadku el. prúdu, Pozastavenie pečiaceho programu, Nastavenie prepečenia kôrky Hotovo!
Počet programov
19 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Hák/y na miesenie, Forma na pečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tato pekárna program na kynuté těsto? Děkuji. PU

dobry den již asi měsíc urguji o zaslání faktury s mým jménem 2190817560

Dobrý den, má tato domácí pekárna dva hnětací háky ?

Dobrý den, je toto pekárna nebo výrobník ledu?

Diskusia a poradňa k Guzzanti GZ 621
Príslušenstvo pre Guzzanti GZ 621 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 621. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 621. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 621. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti GZ 621.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií