GUZZANTI GZ 987

Zobraziť katalóg
GUZZANTI GZ 987
4,0 11 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu ultrazvukový, 35W, štandardný výkon 200 ml/hod., vhodné pre izby do 120m3, objem nádoby 2l, LCD displej, ionizácia, elektronická regulácia
Kód:  EPV107k2 Produktové číslo:  6939438750024 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GUZZANTI GZ 987

GUZZANTI GZ 987 je skvelým a vysoko efektívnym pomocníkom pre zdravé dýchanie. Tento unikátny zvlhčovač vzduchu spoľahlivo zaistí vždy optimálne vlhké prostredie , A to aj pri nadmernom vykurovaní miestnosti. Vyhnite sa nádche, kašli, ale aj podráždenia pokožky či únave. Suchý vzduch totiž nepríjemne dráždi sliznicu i kožu, čo môže viesť k sérii vážnych ochorení.

Ultrasonický zvlhčovač GUZZANTI GZ 987 je vhodný do izbového priestoru o rozmere až 120 m 3 . Disponuje 2 litrovou nádržou a ponúka výkon odparovania až 200 ml za hodinu. Ultrazvukový systém vytvára drobné kvapky, ktoré sú postupne ventilované do vzduchu, kde sa vďaka odparovaniu postupne zvyšuje vlhkosť. Šikovný prístroj je vybavený elektronickým ovládaním a LCD displejom, ktorý prehľadne informuje o výkone, vlhkosti a teplote v miestnosti. Jednou z hlavných predností je integrovaný ionizátor vzduchu , Pretože účinne redukuje množstvo alergénov a toxických látok, ktoré sa nachádza v prachu či dyme. Vizuálne vás poteší farebné LED osvetlenie pre nočnú prevádzku.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

Ultrazvukový

Príkon:
35 W

Štandardný výkon:
200 ml/hod

Doporučený izbový priestor:
Až 120 m 3

Objem nádrže:
2 l

Vlastnosti a funkcie:
Ultrazvukový systém
Elektronické ovládanie a regulovateľný zvlhčovací výkon
LCD displej s informáciou o výkone, vlhkosti a teplote v miestnosti
Vstavaný ionizátor
Farebné LED osvetlenie pre nočnú prevádzku
Skladacie hubica vypustí pary nastaviteľná v rozsahu 360 stupňov
Kontrolný panel
Veľmi tichý chod
Automatické vypnutie pri prázdnej nádobe

Doba prevádzky:
Min. 10 hodín

Rozmery balenia:
30 x 14 x 29 cm

Hmotnosť brutto/netto:
2,1 kg/1,8 kg

Farba:
Biela a modrá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GUZZANTI GZ 987 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 987. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 987. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 987. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti GZ 987.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií