AD homeoffice PET

Guzzanti GZ 987

Zobraziť katalóg
Guzzanti GZ 987
4,5 6 hodnotení
Zvlhčovač vzduchu ultrasonický, príkon 35W, objem nádrže 2l, doba prevádzky min. 10hod., ultrazvukový systém, elektronické ovládanie a regulovateľný zvlhčovací výkon, LCD displej s informáciou o výkone, vlhkosti a teplote v miestnosti, vstavaný ionizátor, farebné LED osvetlenie pre nočnú prevádzku, skladacia hubica vypustí pary nastaviteľná v rozsahu 360 °, kontrolný panel, štandardný výkon - 200ml/h, odporúčaná veľkosť miestnosti - až 120m3, veľmi tichý chod, automatické vypnutie pri prázdnej nádobe, rozmery 30x14x29cm, váha 1.8kg
Kód:  EPV1122a Produktové číslo:  GZ 987 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Guzzanti GZ 987

Ultrasonický zvlhčovač vzduchu Guzzanti pomôže vášmu dýchanie ako v prehriatej miestnosti, tak v ochladenej. Na rozdiel od klimatizácie vzduch čistí, ale nevysušuje ho. Kapacita nádrže je 2 litre a postačí na minimálne 10 hodín prevádzky. Prístroj má intuitívne elektronické ovládanie a regulovateľný zvlhčovací výkon. Všetky informácie o výkone, vlhkosti a teplote v miestnosti nájdete na prehľadnom LCD displeji. Súčasťou zvlhčovača je aj vstavaný ionizátor. Veľmi tichý chod môžete v noci ozvláštniť farebným LED osvetlením. Hubica pre vypúšťanie pary je skladacia a nastaviteľná v rozsahu 360°. Pri prázdnej nádobe sa prístroj automaticky vypne.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultrazvukový systém
  • Elektronické ovládanie
  • Regulovateľný zvlhčovací výkon
  • Vstavaný ionizátor
  • Prehľadný LCD displej s informáciami o výkone, vlhkosti a teplote v miestnosti
  • Kontrolný panel
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti až 120 m3
  • Veľmi tichý chod
  • Farebné LED osvetlenie pre nočnú prevádzku

Parametre a špecifikácia

Príkon
35 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
200 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
2 l Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
35 W Hotovo!
Zvlhčovací výkon
200 ml/hod Hotovo!
Objem nádržky
2 l Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
14 cm Hotovo!
Šírka
29 cm Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou prosím produkuje páru?

Diskusia a poradňa k Guzzanti GZ 987
Príslušenstvo pre Guzzanti GZ 987 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Guzzanti GZ 987. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 987. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Guzzanti GZ 987. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Guzzanti GZ 987.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií