Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HAICOM HTC Desire C

Zobraziť katalóg
HAICOM HTC Desire C
4,0 4 hodnotení
Držák na mobilní telefon flexibilní rameno s přísavkou
Kód:  PP545c12 Produktové číslo:  RCHIHTCDESIREC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HAICOM HTC Desire C

Flexibilní držák Haicom pro mobilní telefon HTC Desire C je ideálním společníkem pro každého, kdo využívá svůj mobil k navigování, nebo chce mít během jízdy jeho displej neustále na očích. Každý držák byl speciálně navržen pro daný typ telefonu a je tedy lepší volbou než držák univerzální, ve kterém nemusí telefon dokonale sedět. Držák se skládá ze dvou částí - flexibilního ohebného ramene s přísavkou a vaničky na uložení telefonu. Právě díky jeho flexibilitě ho je možné nasměrovat do požadovaného úhlu a mít tak nad displejem telefonu dokonalý přehled. Pevná gumová přísavka pak přístroj bezpečně udrží na většině rovných hladkých povrchů.

Parametry a specifikace:

Kompatibilní s:
HTC Desire C

Obsah balení:
Flexibilní rameno s přísavkou
Vanička na telefon

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAICOM HTC Desire C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAICOM HTC Desire C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAICOM HTC Desire C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAICOM HTC Desire C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAICOM HTC Desire C.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií