Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HAIER HAFRSJ64MC

Zobraziť katalóg
HAIER HAFRSJ64MC + 5 rokov záruka po registrácii
Varná doska – indukčná, 4 platničky, dotykové ovládanie, rovné hrany, bez rámika, vstavaná, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, rozmery 5,6 × 59 × 52 cm (V׊×H), na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  HAIVD002 Produktové číslo:  33802772 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HAIER HAFRSJ64MC

Haier
Candy
Hoover
Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Indukčná varná doska

HAIER HAFRSJ64MC

Pomocou indukčnej varnej dosky HAIER HAFRSJ64MC ľahko a rýchlo uvaríte vaše obľúbené jedlá. U vás doma bude indukčná varná doska obľúbená, vďaka rýchlemu ohrevu bez tepelných strát. Klasický dizajn skvele doplní vašu kuchyňu.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC a jej kľúčové vlastnosti

Indukčná varná doska Haier Series 4

Intuitívny a štýlový spôsob ovládania

Konektivita dosky a Cook with me – váš osobný kuchársky asistent v aplikácii hOn

Technológia Varycook

Power Management

Booster – zvýšenie výkonu varnej zóny

Vstavaná varná doska HAIER HAFRSJ64MC s minimalistickým dizajnom

Táto varná doska disponuje 4 platničkami, vďaka tomu na nej hravo uvaríte aj pre viac ľudí. Vstavaná varná doska sa bude perfektne hodiť do vašej kuchyne. Povrch dosky je tvorený zo skla, a preto poskytuje vysokú odolnosť a jednoduchú údržbu.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Indukčná doska HAIER HAFRSJ64MC s moderne prepracovaným dizajnom

Indukčná doska HAIER HAFRSJ64MC si vás na prvý pohľad získa svojim moderným dizajnom, ktorý perfektne zapadne do každej kuchyne. Poteší vás vás aj intuitívnym ovládaním pomocou Multislider ovládania.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Indukčná platňa HAIER HAFRSJ64MC s intuitívnym ovládaním

Infukčná platňa HAIER HAFRSJ64MC má k dispozícii Multislider, ktorý zaistí jednoduché a intuitívne ovládanie. Jednoduchým pohybom prsta tam a späť môžete na varnej doske HAIER HAFRSJ64MC regulovať výkon varnej zóny. Výkon je možné regulovať samostatne alebo pre všetky zóny naraz.

Prepojenie varnej dosky HAIER HAFRSJ64MC cez aplikáciu hOn

Varnú dosku HAIER HAFRSJ64MC môžete prepojiť cez aplikáciu hOn a zaistiť si tak prístup k viac ako 100 receptom s asistovaným varením, ktoré vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Aplikácia hOn na viac receptov a nápadov na varenie

Súčasťou varnej dosky HAIER HAFRSJ64MC je aj špeciálna aplikácia hOn, ktorá vám ponúkne až 100 receptov s asistovaným varením z 30 špeciálnych programov do rôznych kategórií. Osobný asistent Cook with me vám ponúkne okrem iného aj 5 funkcií ako je udržiavanie tepla, pomalé zahrievanie, varenie ťahaním, varenie a vyprážanie. Všetko si môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Dokonca si môžete uložiť vlastné recepty U-Create.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Technológia Varycook varnej dosky

Súčasťou varnej dosky HAIER HAFRSJ64MC je technológia Tech Flex, vďaka ktorej stačí len posunúť hrniec alebo panvicu bez toho, aby ste museli zložito všetko nastavovať. V prípade, že budete chcieť dosiahnuť vyššiu alebo naopak nižšiu teplotu, stačí posunúť hrniec alebo panvicu nahor alebo nadol a úroveň výkonu sa automaticky zmení. Vďaka tejto inovatívnej technológii môžete pripravovať perfektné pokrmy pre vás a celú vašu rodinu.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Funkcia Power Management

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC je vybavená funkciou Power Management, ktorá umožní v domácnostiach s obmedzeným príkonom energie ľahko nastaviť maximálny príkon varnej dosky, vďaka čomu zabránite preťaženiu. Jednoducho si nastavíte maximálny príkon dosky od d 2,5 do 7 kW a podľa toho aj typ pripojenia na istič. V prípade nízkeho istenia v domácnosti je tak možné pripojenie na 230 V.

Indukčná varná doska HAIER HAFRSJ64MC s užitočnými funkciami

Indukčná varná doska HAIER HAFRSJ64MC vám ponúkne užitočné funkcie na ľahké varenie. K dispozícii má funkciu Booster na maximálny výkon a funkciu Keep Warm na udržanie stabilnej teploty.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Indukčná platňa HAIER HAFRSJ64MC s funkciou Booster

Indukčná platňa HAIER HAFRSJ64MC vám ponúkne okrem iného aj funkciu Booster, ktorá posilní výkon na maximum. Vďaka tomu zvládnete behom okamihu urýchliť varenie.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Funkcia Keep Warm na stabilné udržanie teploty

Súčasťou varnej dosky HAIER HAFRSJ64MC je tiež užitočná funkcia Keep Warm, ktorá udrží stabilnú teplotu a zanechá jedlo v takej teplote, aby šetrila energiu. K dispozícii je aj funkcia časovača, ktorú môžete využiť ako minútku alebo si nastaviť presný čas vypnutia varnej zóny. Časovač je možné nastaviť maximálne na 99 minút.

Laptop s bezpečnosťou na prvom mieste

Bezpečné používanie varnej dosky HAIER HAFRSJ64MC

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC má hneď niekoľko bezpečnostných prvkov, ktoré vám zaistia jednoduché a bezpečné používanie. Detská poistka uzamkne panel tak, aby nebolo možné nechcene prepnúť nastavenie varnej dosky HAIER HAFRSJ64MC. Neoddeliteľnou súčasťou je tiež automatické vypnutie a kontrolka zvyškového tepla, ktorá upozorní na to, či je doska stále horúca.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Záruka 5 rokov

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC s predĺženou zárukou 5 rokov

Na túto varnú dosku HAIER HAFRSJ64MC poskytuje spoločnosť Haier plnú predĺženú záruku 5 rokov. Pre uplatnenie záruky je nutné výrobok zaregistrovať do 14 dní od dátumu zakúpeniaTU.

Varná doska HAIER HAFRSJ64MC indukčná

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Dotykové ovládanie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,6 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Rovné hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tuto indukční desku připojit na jednu fázi 220V ? Děkuji Kabelková

Diskusia a poradňa k HAIER HAFRSJ64MC
Príslušenstvo pre HAIER HAFRSJ64MC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HAFRSJ64MC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAIER HAFRSJ64MC.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií