Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

HAIER HWO45NB2B0X1

Zobraziť katalóg
HAIER HWO45NB2B0X1 + 5 rokov záruka po registrácii
Mikrovlnná rúra – vstavaná, vnútorný objem 34 l, 4 úrovne výkonu, 900 W výkon mikrovlnného ohrevu, výkon horúceho vzduchu 1500 W, disponuje grilom s výkonom 1500 W, 32 cm otočný tanier, horúci vzduch, rozmrazovanie, gril a časovač, otváranie dvierok smerom dole, vonkajšie rozmery 45,5 × 59,4 × 55,5 cm (V׊×H), nerezové vyhotovenie
Kód:  HAIMW009 Produktové číslo:  HWO45NB2B0X1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HAIER HWO45NB2B0X1

Zadajte url obrázku do hlavičky

Haier
Candy
Hoover
HAIER HWO45NB2B0X1

Vstavaná
mikrovlnná
rúra s horúcim vzduchom a grilom
HAIER
HWO45NB2B0X1

Pre vášnivých kuchárov je tu ponuka vstavanej mikrovlnnej rúry HAIER HWO45NB2B0X1 s horúcim vzduchom, grilom a mikrovlnami. Ponúka množstvo automatických programov a digitálnu obrazovku s čitateľným textovým displejom. Svojimi funkciami zastúpi klasickú rúru na pečenie a to aj s menšími rozmermi. Navyše disponuje mikrovlnným ohrevom, preto je príprava jedla rýchlejšia. Mikrovlnnú rúru s grilom môžete prepojiť s aplikáciou h0n a získať tak prístup k obľúbeným programom, receptom aj funkcii My taste. Na displeji objavíte digitálne hodiny, elektronickú minútku so zvukovou signalizáciou aj detskú poistku. Kompaktná mikrovlnka s horúcim vzduchom sa vyznačuje estetickým vzhľadom a prémiovými materiálmi. Obľúbite si jej symetrické línie, moderný vzhľad s čiernym sklom a nehrdzavejúcou oceľou. Veľkorysý objem 34 l s priemerom taniera 32 cm vám umožní pripraviť obed pre celú rodinu. Súčasťou dodávky je aj grilovacia mriežka a sklenený tanier. Mikrovlnka je vhodná na vstavanie s rúrou i-Message s rovnakým dizajnom. O jej kvalite vypovedá predĺžená 5-ročná záruka.

HAIER HWO45NB2B0X1

Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry s grilom HAIER HWO45NB2B0X1

Vstavanú mikrovlnnú rúru s grilom HAIER HWO45NB2B0X1 perfektne zladíte s rúrami HAIER s rovnakým dizajnom

Mikrovlnka ponúka úplne dotykové ovládanie na textovom displeji

Nechýbajú ani automatické programy

Mikrovlnná rúra HAIER HWO45NB2B0X1 má v ponuke programy na pečenie na perfektné jedlo

Kvôli bezpečnosti je pridaný aj detský zámok

Chrumkavé jedlo docielite vďaka grilu

O kvalite hovorí predĺžená 5-ročná záruka po registrácii

Perfektne zladený dizajn

Mikrovlnka s grilom HAIER HWO45NB2B0X1 patrí do radu I-Message Series 2 a tak ju perfektne zladíte s rúrami rovnakého radu.

HAIER HWO45NB2B0X1

I-Message Series 2

Rad Full Touch Serie 2 sa vyznačuje manuálnymi programami, kombinovanými funkciami aj automatickými receptami. K vašim obľúbeným jedlám získate prístup cez funkciu My Taste a to ako v používateľskom rozhraní tak v mobilnej aplikácii. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom podá plnohodnotný výkon s profesionálnymi výsledkami.

HAIER HWO45NB2B0X1

Perfektné zladenie spotrebičov

Špičkové spracovanie a jedinečné detaily tvoria perfektne ladený priestor. Dokonalé zarovnanie a kompaktné vyhotovenie umožňuje umiestniť mikrovlnnú rúru HAIER HWO45NB2B0X1 spolu – ako vedľa, tak nad vstavanú rúru HAIER.

Pokročilé rozhranie a osobitý dobre rozpoznateľný dizajn HAIER

Mikrovlnná rúra s horúcim vzduchom HAIER HWO45NB2B0X1 vás bude krok za krokom sprevádzať svojimi funkciami a ponúkne vám plejádu receptov na lahodné jedlá. Navyše splní podmienky dokonale zladenej kuchyne s ďalšími spotrebičmi.

HAIER HWO45NB2B0X1

Ovládanie I-Message

S mikrovlnnou rúrou HAIER HWO45NB2B0X1 získate sprievodcu varením vrátane tutoriálu vďaka funkcii I-Message. Všetko uvidíte dobre a čitateľne na textovom displeji. Zvoľte si program manuálne, nakombinujte potrebné funkcie alebo dajte dôveru automatickým receptom. Zážitok z varenia bude vždy dokonalý.

HAIER HWO45NB2B0X1

Osobitý štýl

Aj variť môžete s gráciou. Jedinečné detaily a najlepšie remeselné spracovanie mikrovlnnej rúry HAIER HWO45NB2B0X1 predvádza osobitý a dobre rozpoznateľný štýl spotrebičov HAIER.

HAIER HWO45NB2B0X1

Ponuka receptov

S mikrovlnnou rúrou HAIER HWO45NB2B0X1 získate profesionálne výsledky pri varení. Zvoľte si recept, postupujte podľa krokov prípravy a mikrovlnka automaticky vyberie to najvhodnejšie nastavenie.

Prepojte mikrovlnku s aplikáciou hOn a využívajte ďalšie výhody

Získajte z mikrovlnnej rúry HAIER HWO45NB2B0X1 maximum prostredníctvom aplikácie hOn. Využite ponuku programov na pečenie na skvelé pochúťky.

HAIER HWO45NB2B0X1

Aplikácia hOn

V mobilnej aplikácii nájdete postup receptu krok za krokom a aj ďalšie nápady napríklad na vyčistenie rúry. S mikrovlnnou rúrou HAIER HWO45NB2B0X1 bude skvelým kuchárom naozaj každý.

HAIER HWO45NB2B0X1

Programy na perfektné jedlo

V mikrovlnnej rúre HAIER HWO45NB2B0X1 môžete pripravovať rovnaké pokrmy ako v klasickej rúre pomocou viacúrovňového pečenia, horúceho vzduchu, grilu, alebo mikrovĺn. Určite si obľúbite programy typu automatického varenia, alebo rýchleho rozmrazovania.

HAIER HWO45NB2B0X1
HAIER HWO45NB2B0X1

Detský zámok

Bezpečné varenie

Mikrovlnnej rúre HAIER HWO45NB2B0X1 nechýba ani bezpečnostný elektronický zámok, ktorý bráni nechcenému zapnutiu napríklad deťmi.

HAIER HWO45NB2B0X1

Vybavenie a príslušenstvo

Príslušenstvo

Kvalitné materiály hovoria samy o sebe. Vnútro mikrovlnnej rúry s grilom a horúcim vzduchom HAIER HWO45NB2B0X1 je z nehrdzavejúcej ocele. Ako súčasť vybavenia dostanete aj kruhovú grilovaciu mriežku a sklenený tanier.

HAIER HWO45NB2B0X1

Predĺžená záruka na 5 rokov

Predĺžená záruka

O kvalite mikrovlnnej rúry HAIER HWO45NB2B0X1 vypovedá aj jej predĺžená 5-ročná záruka po registrácii. Pre uplatnenie záruky je potrebné zaregistrovať produkt do 14 dní od dátumu zakúpenia na www.registracia-zaruka.sk

HAIER HWO45NB2B0X1

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
34 l Hotovo!
Farba
Čierna, Antikoro, Sklo Hotovo!
Priemer otočného taniera
32 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Vstavaná Hotovo!
Vnútorný objem
34 l Hotovo!
Farba
Čierna, Antikoro, Sklo Hotovo!
Priemer otočného taniera
32 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
45,5 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
59,4 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
55,5 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Dotykový displej Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Horúci vzduch, Rozmrazovanie, Gril, Časovač Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
4 Hotovo!
Výkon mikrovlnného ohrevu
900 W Hotovo!
Výkon grilu
1 500 W Hotovo!
Výkon horúceho vzduchu
1 500 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Grilovacia mriežka, Otočný tanier Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAIER HWO45NB2B0X1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAIER HWO45NB2B0X1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAIER HWO45NB2B0X1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií