Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HAL3000 MČR Extreme 2016

Zobraziť katalóg
HAL3000 MČR Extreme 2016
Počítač Intel Core i7 6700 4 GHz, Intel B150, RAM 16 GB, NVIDIA GeForce 970 4 GB GDDR5, SSD 240 GB, HDD 1 TB, DVD/RW, GLAN, Windows 10 Home
Kód:  skhal10d5 Produktové číslo:  PCHS2074 Stránky výrobcu

HAL3000 MČR Extreme 2016

Čo sa vám vybaví, keď sa povie Majstrovstvá Českej republiky v počítačových hrách? Sú to urputné súboje vo svetlách reflektorov? Rozprávkové ceny? Fanúšikovia vytvárajúci elektrizujúcu atmosféru? Pekelné sústredenie hráčov pri výkonných strojoch? Ak áno, máte pravdu, presne o tom totiž Majstrovstvá Českej republiky sú. Túto akciu s dlhoročnou tradíciou pred piatimi rokmi obnovila spoločnosť PLAYzone, ktorá každoročný súboj o titul šampióna usporadúva. Tamojšie vrcholné výkony by však neboli možné bez špičkových herných počítačov, ktoré rovnako ako samotní hráči podávajú nekompromisný výkon za všetkých okolností. Teraz vám spoločnosť PLAYzone v spolupráci s Alza.sk prináša tieto jedinečné zostavy na tohtoročnú sezónu priamo k vám domov.

Na prvom mieste výkon

Neúnavné srdce celej zostavy tvorí procesor Intel Core i7-6700 s najnovšou architektúrou Skylake, ktorý vďaka štyrom jadrám a taktu až 4 GHz dokáže dodať požadovaný výkon aj uprostred tých najväčších bitiek. V tom ho podporí aj 16 GB operačná pamäť Kingston HyperX Fury DDR4, pracujúca na frekvencii 2 133 MHz.

Aby sa tieto komponenty neprehrievali ani po mnohých hodinách hrania, to má na starosti spoľahlivý chladič SilentiumPC Fera 2 HE1224.

vypnuté
Intel Core i5-6500 s architekturou Skylake

vypnuté
MSI NVIDIA GeForce GTX 960

Vizuálny zážitok vyrážajúci dych

V zlej situácii vás nenechá ani grafická karta MSI NVIDIA GeForce GTX 970. Tá ponúkne solídne 4 GB pamäte GDDR5 a samozrejme podporu najnovších technológií NVIDIA. Vynikajúci chladič TwinFrozr V umožní, aby pri zaťažení dosiahla frekvenciu až 1 279 MHz.

Dodávaný výkon si najlepšie vychutnáte v 4K rozlíšení, ktoré si vďaka technológii Super Resolution užijete dokonca aj na monitoroch s rozlíšením Full HD.


Tímový hráč

Silnú zostavu robí hlavne bezchybná spolupráca hráčov. Rovnako tak je zostava HAL3000 MČR Extreme silná vďaka efektívnej spolupráci prvotriednych komponentov s operačným systémom Windows 10. Ten je predinštalovaný na ultrarýchlom SSD Kingston HyperX Fury s kapacitou 240 GB. Na poriadnu dávku hier, multimédií a všetkých vašich dát je pripravený HDD disk WD Caviar Blue s kapacitou 1 TB.

Konektivita na dosah ruky

K počítaču neodmysliteľne patrí celé množstvo periférií s najrôznejšími konektormi. Ani v tejto oblasti vás počítač nesklame, ponúka totiž celkom 12 USB portov, výstupy na HDMI, VGA, DVI, LAN, samozrejmosťou je aj DVD-RW mechanika na prednej strane skrine, rovnako ako porty pre slúchadlá a mikrofón. Takéto množstvo periférií zvláda obsluhovať základná doska MSI B150 PC MATE, navrhnutá bez akýchkoľvek kompromisov priamo na extrémne zaťaženie.


Na vzhľade záleží

Pre správneho hráča nie je počítač len obyčajnou škatuľou kdesi pod stolom, naopak zaujíma v hernom brlohu významné miesto. HAL3000 MČR Extreme túto funkciu zvláda na jednotku. Všetky komponenty sú totiž uzavreté v štýlovej skrini SilentiumPC Aquarius M60W s prémiovým herným polepom MČR na bokoch. To však nie je všetko, na boku skrine sa ešte nachádza priehľadné okno, s ktorým budete mať všetky súčasti zostavy pod kontrolou.

Dokonalá voľba

Nech ste milovníkom hier alebo len vyžadujete na ďalšie činnosti od vášho stroja špičkový výkon, tento počítač je stvorený priamo pre vás. Kombinácia výkonov jednotlivých komponentov už pri prvom spustení ochromí každého. Na výbere komponentov a samotnom zostavovaní sa podieľala široká škála odborníkov a samotných hráčov zo špičky hráčskej scény a vy si tak môžete byť istí, že si kupujete prémiovú zostavu, ktorá uspokojí vaše najnáročnejšie požiadavky.


Bezstarostný servis od HAL3000

Pre počítače značky HAL3000 je poskytovaná servisná služba BESTAROSTNÝ SERVIS HAL3000, v rámci ktorej máte nielen trojročnú záruku, ale aj istotu rýchleho a pohodlného servisu v prípade akýchkoľvek problémov. Stačí len zavolať na infolinku, nahlásiť problém a všetko ostatné vrátane odvozu, opravy a opätovného dovozu zabezpečí servisný tím spoločnosti HAL3000.


Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Herný Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Herný Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!
Max TDP
65 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 970 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
4 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
1 664× Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x1, PCI Express x16 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 240 GB (1,24 TB) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Optická mechanika Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Midi Tower Hotovo!

Zdroj

Zdroj
520 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
6 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
6 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB, DVI, HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN, PS/2, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
210 mm Hotovo!
Výška
440 mm Hotovo!
Hĺbka
445 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,45 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky grafické PC
» Všetky počítače s Windows 10
» Všetky herné PC do 1 600 eur
» Všetky Herné PC, Herné výkonné PC a PC na VR
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy
» Všetky Kancelárske PC zostavy, Pracovné stanice a PC na strih videa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den rozjede toto PC mafi 3 na plné detajli a watch dogs 2 děkuji za odpoveď

Diskusia a poradňa k HAL3000 MČR Extreme 2016
Príslušenstvo pre HAL3000 MČR Extreme 2016 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAL3000 MČR Extreme 2016. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HAL3000 Meisterschaft Extreme 2016. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HAL3000 Meisterschaft Extreme 2016. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAL3000 Extreme Championship 2016.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií