Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hama 6 v 1 modrá

Zobraziť katalóg
Hama 6 v 1 modrá
4,3 88 hodnotení
Čítačka kariet externá, rozhranie: USB 2.0, podpora SD, SDHC a SDXC
Kód:  HM510k3 Produktové číslo:  114730 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama 6 v 1 modrá

Miniatúrna externá čítačka pamäťových kariet HAMA Mobile 6 v 1 ponúka možnosť ľahko a rýchlo získať prostriedok ako na akomkoľvek počítači pristupovať k obsahu na rôznych typoch pamäťových kariet. Stačí vložiť čítačku do USB portu vášho notebooku či stolného počítača a práca s obsahom na pamäťových kartách môže začať. Čítačka zaujme aj neobvyklým modrým farebným vyhotovením.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

6 v 1 externá

Rozhranie:
USB 2.0

Podporované typy kariet:
SD, SDHC, SDXC
MMC/MMCplus

Farebné vyhotovenie:
modré

Prečítať viac

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pracuje tato čtečka s kartou microSDXC a s Windows 10 ?

Dobrý den, Potřebuji čtečku SD karet, která je kompatibilní s Linuxem (Ubuntu). Nemám ponětí kde to najdu ani na co jaký parametr se mám zaměřit. Děkuji za radu.

Dobrý den, ráda bych si koupila SD čtečku (na přetažení fotek z fotoaparátu do notebooku), stačí základní typ. Mám fotoaparát Panasonic Lumix DMC-SZ1. Prosím o radu, jaký typ je vhodný. Děkuji Vendula Jurajdová

Diskusia a poradňa k Hama 6 v 1 modrá
Príslušenstvo pre Hama 6 v 1 modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama 6v1 modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama 6in1 Kartenlesegerät - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama 6in1 Kartenlesegerät - blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama 6v1 kék.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií