Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

Hama Bluetooth audio receiver s NFC

Zobraziť katalóg
Hama Bluetooth audio receiver s NFC
3,6 3 hodnotení
Bluetooth adaptér – pre bezdrôtový prenos hudby do reproduktorov s analógovým audio vstupom, NFC pre jednoduché párovanie, AptX pre vyššiu kvalitu zvuku, Bluetooth 4.0
Kód:  HM515c3 Produktové číslo:  53187 Stránky výrobcu
Hama Bluetooth audio receiver s NFC Predaj skončil

Hama Bluetooth audio receiver s NFC

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu bez zbytočných starostí. Vďaka praktickému Bluetooth adaptéru Hama sa počúvanie stane pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jednoducho prepojíte adaptér s audio vstupom zosilňovača či reproduktora a potom už pomocou rýchleho Bluetooth pripojenia prehrávate skladby z vášho telefónu. Bezdrôtovo, efektívne a predovšetkým pohodlne. Pre zariadenia podporujúce NFC stačí iba priloženie k adaptéru. Hama Bluetooth audio reciever sa stane perfektným doplnkom, ktorý si bezpochyby zamilujete. Napájanie buď batériou alebo priloženým usb káblom.

Hlavné prednosti Hama Bluetooth audio reciever

  • Adaptér umožní rýchly prenos hudby z vášho mobilného zariadenia
  • Vďaka technológii Bluetooth 4.0 navyše bezdrôtovo
  • Až 12 hodín nepretržitého používania na jedno nabitie adaptéru Hama
  • Veľmi praktické a kompaktné rozmery
  • Ponúkne vynikajúci dosah a bez problému tak pokryje celú miestnosť

Pohodlný dosah adaptéra Hama

Hama Bluetooth audio reciever sa môže pochváliť bezdrôtovým dosahom až 10 metrov. Bezpochyby tak pokryje celú vašu miestnosť a vďaka pripojeniu Bluetooth 4.0 + EDR bude prenos vždy presný a veľmi rýchly. Zariadenie je osadené batériou s prevádzkovou dobou až 12 hodín. Počas pohotovostného režimu však vydrží až neuveriteľných 230 hodín bez nabitia. Kompaktné rozmery robia adaptér veľmi praktický a môže sa tak stať vaším spoločníkom pri cestách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal na latenci tohoto přijímače. Potažmo - zdali ho mohu používat i při přehrávání videí, bez opoždění zvuku za obrazem. Děkuji! Václav Fiedler

Dobrý den, je možné ho bez baterií zapojit do elektřiny, baterie nepoužívat, spárovat a nechat nonstop běžet bez dalšího zásahu? Mám podobný starší a ten se sám po čase vypne a musím ho tak znovu a znovu zapínat. Chci to připojit k tv Samsung bez jack výstupu a audiosoustavě s jack vstupem.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda toto zařízení se nabíjí jen přes baterky nebo jde připojit místo nich adaptér. Děkuju za odpověď, Petr Doležel

Dobry den, da sa zariadenie vypnut tlacidlom aby sa setrila bateria? Sluzi na to strieborne tlacidlo na boku, ktore vidno na fotke?

Diskusia a poradňa k Hama Bluetooth audio receiver s NFC
Príslušenstvo pre Hama Bluetooth audio receiver s NFC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama Bluetooth audio receiver s NFC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama Bluetooth audio receiver mit NFC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama Bluetooth audio receiver mit NFC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama Bluetooth audio receiver NFC-vel.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií