PET PET

Hama DIR3110M DAB + internetové rádio, biele

Zobraziť katalóg
Hama DIR3110M DAB + internetové rádio, biele
4,6 21 hodnotení
Rádio –s WiFi streamingom, FM/DAB/DAB+, UPnP, pre Android a iOS, budík, časované vypnutie, možnosť ovládania cez aplikáciu pomocou smartfónu, napájací adaptér 100 V - 240 V, USB port, diaľkový ovládač
Kód:  WY272a2c Produktové číslo:  54824 Stránky výrobcu
Hama DIR3110M DAB + internetové rádio, biele Predaj skončil

Hama DIR3110M DAB + internetové rádio, biele

Multifunkčné rádio, s ktorým si svoju obľúbenú stanicu rozhodne vyberiete. Multifunkčné preto, že máte na výber hneď z niekoľkých možností, ako si rádio naladiť. Prvú z nich stelesňuje samotná anténa. Nielenže naladíte bežný FM signál, ale aj digitálne DAB, poprípade DAB+. Jednoducho tak môžete využívať všetky výhody vyplývajúce z digitálneho vysielania.

Druhú možnosť predstavuje rádio internetové. Na zadnej strane prístroja nájdete konektor RJ45. Okrem kábla môžete využiť aj bezdrôtovú formu. Nechýba totiž ani zabudovaný sieťový WiFi modul. Okrem rádia ako takého sa môžete započúvať aj do hudby z vášho mobilného telefónu, tabletu alebo iného zariadenia. Stačí ho len pripojiť prostredníctvom USB portu alebo 3,5 mm jacku. Razom máte k dispozícii všetok hudobný obsah prístroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Internetové alebo klasické rádio
  • Podpora digitálneho vysielania
  • WiFi streaming
  • Možnosť prehrať obsah telefónu, tabletu alebo iného kompatibilného zariadenia
  • Ovládanie skrz ovládač alebo mobilnú aplikáciu
  • Kvalitná hudobná reprodukcia
  • Štýlový dizajn

Krásne na pohľad

Okrem jedinečných technických vlastností zaujme Hama DIR3110 aj svojím podareným dizajnom. Rádio štýlovo doplní okolitý nábytok a elegantne dozdobí interiér miestnosti. Nesklame ani samotná hudobná reprodukcia. Tešiť sa môžete na viac ako príjemnú interpretáciu všetkých zvukov, ktorá prekvapí nejedného náročného zákazníka.

Pokiaľ ide o ovládanie, opäť máte na výber. Súčasťou balenia je okrem iného aj diaľkový ovládač. Alebo môžete skúsiť praktickú aplikáciu HAMA Smart Radio a ovládať DIR3110 skrze nej. Aplikácia je kompatibilná ako so systémom Android, tak aj s iOS.

Doplňujúce informácie:

Možnosti pripojenia:
Slúchadlá (jack 3,5 mm), LAN (RJ-45), Line-In (jack 3,5 mm), Line-Out (jack 3,5 mm), USB
WLAN štandard 802.11 n/g/b (300/54/11 Mb/s)
DAB/DAB+ tuner: 174 až 240 MHz (III. pásmo)
FM tuner 87,5 MHz až 108 MHz (VKV)

Technické parametre:
Výkon (RMS): 10 W
Rozmery: 29,3 × 14,5 × 12,3 cm

Obsah balenia:
Digitálne rádio
Diaľkový ovládač
1× AAA batéria
1× teleskopická anténa
Návod na použitie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rozdíl mezi 3110 a 3100 je pouze v barvě nebo ještě v něčem?

Dobrý den, je tohle stereo, nebo mono rádio?

Dobrý deň, je teoreticky možné pripojiť do AUX inputu tento bluetooth príjmač aby bolo možné počúvať na rádiu hudbu aj cez BT? https://www.alza.sk/firefly-bluetooth-receiver-car-pack-cierny-d4182994.htm A je možné napájať tento príjmač cez usb port na rádiu?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda něco ukazuje display, když je rádio vypnuté (ve stand by řežimu) nebo zda je display vypnutý. Děkuji.

Kolik se dá uložit stanic dab/FM/internetové rádio? U modelu Hama DIT1000MBT je to 30 stanic pro každou variantu a má menu v češtině a SK, jak je u modelu Hama DIR3110M je menu česky,slovensky?

dobry vecer stanica internetoveho radia presla na iny stream.radio pri ladeni najde len ten povodny stream ,novy nie.ako spravit aby naslo novy stream a naladilo stanicu? vopred dakujem

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tím, že se Vám u internetových rádií nezobrazují na displeji jejich ikony s názvy? Při prvním spuštění a vyhledání je rádio zobrazovalo, ale dnes je tam pouze volná bílá plocha. Nelze tudíž pohledem rychle zjistit jaké rádio právě poslouchám.

Dobrý den, dá se přístroj spárovat s mobilním telefonem podobně jako autorádia a přehrávat na něm hudbu (přes bluetooth)?

Diskusia a poradňa k Hama DIR3110M DAB + internetové rádio, biele
Príslušenstvo pre Hama DIR3110M DAB + internetové rádio, biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama DIR3110 DAB+ internetové rádio bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama DIR3110M DAB + Internet-Radio, Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama DIR3110M DAB + Internet-Radio, Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama DIR3110 DAB + internetes rádió, fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií