Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hama DIT2010MBT

Zobraziť katalóg
Hama DIT2010MBT
5 1 hodnotení
Rádio – s WiFi streamingom, FM/DAB/DAB+, UPnP, budík, LAN, WLAN, USB port, diaľkový ovládač
Kód:  WY272n Produktové číslo:  54842 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hama DIT2010MBT

Spríjemnite si svoj deň s týmto špičkovým digitálnym tunerom HAMA počúvaním najobľúbenejšej hudby.  Stačí ho pripojiť k domácemu kinu, alebo inému HiFi zariadeniu so zosilňovačom a reproduktormi a v okamihu rozozvučíte okolie. Jeho už aj tak pekný dizajn tvorí kovové telo s prepracovaným predným panelom, takže zapadne do každej modernej domácnosti. Farebný displej s uhlopriečkou 2,8" a rozlíšením 320 × 240 pixelov uľahčí ovládanie, vyhľadávanie skladieb na USB a zobrazí všetky potrebné informácie.

Kľúčové vlastnosti rádia Hama DIT2010MBT

  • Kvalitná kovová konštrukcia
  • FM/DAB/DAB + tuner
  • Príjem regionálnych staníc v digitálnej kvalite
  • Farebný informačný TFT displej
  • WiFi a Bluetooth streaming
  • Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie
  • Podpora DLNA/UPnP a Spotify Connect
  • Budík s 2 časmi (budenie tónom, alebo rádiom)

Internetové rádio za dobré peniaze

Keďže je možné zariadenie pripojiť k internetu cez WiFi alebo LAN, môžete počúvať akékoľvek internetové rádio a otvorí sa vám možnosť príjmu viac ako 20 000 rádiostaníc a 10 000 podcastov z celého sveta, bez potreby počítača. Samozrejmosťou je možnosť príjmu klasických regionálnych staníc v digitálnej kvalite. Priamo v prijímači ich potom môžete uložiť až do tridsiatich pozícií. Ďalšou možnosťou je pripojenie prenosnej USB pamäte a prehrávanie médií z nej. 

Pre pripojenie k vašej aparatúre je možné využiť koaxiálny a aj optický digitálny audio výstup, linkový výstup (3,5 mm jack) a výstup pre slúchadlá (3,5 mm jack). Čerešničkou na torte je ovládanie rádia pomocou aplikácie v mobilnom telefóne, alebo tablete. 

WiFi streaming, Bluetooth a Multiroom

Po vykonaní update firmvéru sa vám sprístupní funkcia Multiroom, vďaka ktorej si budete môcť vychutnať svoju obľúbenú hudbu, alebo rozhlasovú stanicu kdekoľvek vo vašej domácnosti. Systém Multiroom umožňuje reprodukovať hudbu z jedného zdroja do akéhokoľvek kompatibilného zariadenia v dosahu siete. Bezdrôtovo môžete streamovať hudbu z vašich mobilných zariadení prostredníctvom technológie WiFi, alebo Bluetooth. 

Parametre a špecifikácia

Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
70 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,08 kg Hotovo!

Základné parametre

Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
430 mm Hotovo!
Výška
70 mm Hotovo!
Hĺbka
300 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,08 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den umí air Play 2 ?

Dobrý den, je menu přijímače v cz jazyce, a je možné k přijímači zapojit reproduktory přímo nebo je nutné ještě použít zesilovač děkuji.

Diskusia a poradňa k Hama DIT2010MBT
Príslušenstvo pre Hama DIT2010MBT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hama DIT2010MBT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hama DIT2010MBT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hama DIT2010MBT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hama DIT2010MBT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií